Λάτρεις του Offroad
+12
evankouros
mpatis
ZAFIR
Santosan
navitraveler
gnoul
moingr
vassago
fokion
x-trail
panoshm
G.K.
16 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Λάτρεις του Offroad
Να πω το Σορεντάκι μου είναι 2.5lt Diesel με κάποια ψηλωματάκια ... και άαααλλες βελτιωσούλες
Επίσης να πω ότι εκτός απο τις βλακείες που βλέπετε στην παραπάνω φώτο .... το τερατάκι μου έχει ταξιδέψει σε τουλάχιστον 15 ευρωπαϊκές χώρες
οπότε μου έχει κάνει πέραν του δέοντος όλα τα χατίρια ... χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια ...
Επίσης να πω ότι εκτός απο τις βλακείες που βλέπετε στην παραπάνω φώτο .... το τερατάκι μου έχει ταξιδέψει σε τουλάχιστον 15 ευρωπαϊκές χώρες
οπότε μου έχει κάνει πέραν του δέοντος όλα τα χατίρια ... χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια ...
lefterismega- Member
- Τόπος : loutraki
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 132
Η Νίνα είναι τελείως λασποτρελλλαμένη, αλλά αν είχε RAV (μέχρι το ΜΚ3 τουλάχιστον) θα είχε & κανονική ρεζέρβα!
Λευτέρη, φαντάζομαι ότι έχεις πρόβλημα όταν αντιμετωπίζεις ... το επίσημο service!
Λευτέρη, φαντάζομαι ότι έχεις πρόβλημα όταν αντιμετωπίζεις ... το επίσημο service!
evankouros- Advanced Member
- Τόπος : Καρντάσι μεγαλωμένο, Χάμω γεννημένο, από Μακεδονία/Κρήτη-Θεσσαλία/Ήπειρο ριζωμένο...
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 579
evankouros έγραψε:Λευτέρη, φαντάζομαι ότι έχεις πρόβλημα όταν αντιμετωπίζεις ... το επίσημο service!
Βαγγέλη καλημέρα ...
Δεν έχω πρόβλημα στο "επίσημο service" αλλά κάθε φορά που πηγαίνω μόλις το σηκώνουν γουρλώνει το μάτι τους
και τους βγαίνει η Παναγία να βγάλουν τις ποδιές .... έστω και για μια απλή αλλαγή λαδιών .... χαχαχαχα
lefterismega- Member
ΧΑ-ΧΑ! Αυτό είναι μέσα στα γνωστά πλαίσια όσων off-roaders βάζουν after-market ποδιές.
Εγώ το είπα γιατί απ' όσο γνωρίζω, το κόστος service στα επίσημα συνεργεία Hyundai-Kia είναι μεγάλο.
Εγώ το είπα γιατί απ' όσο γνωρίζω, το κόστος service στα επίσημα συνεργεία Hyundai-Kia είναι μεγάλο.
- Τόπος : Καρντάσι μεγαλωμένο, Χάμω γεννημένο, από Μακεδονία/Κρήτη-Θεσσαλία/Ήπειρο ριζωμένο...
Σας λασπωσα να ησυχασετε ...
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Ντροπη "λασπολογοι"
fokion- Skilled Member
- Τόπος : Γερακας
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 352
Το ξερω & ντρεπομαι αλλα ηταν αναγκαιο κακο ...
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Λασπιάστικα και εγώ ....
Αμάν ρε συ Μάνο ... πολύ λάσπη μας ρίχνεις .... χαχαχαχα
@Βαγγέλη τα "ακριβά σερβις", τους τα έχουμε κόψει .... (αν δεν θέλουν να τα κλείσουν !)
Αμάν ρε συ Μάνο ... πολύ λάσπη μας ρίχνεις .... χαχαχαχα
@Βαγγέλη τα "ακριβά σερβις", τους τα έχουμε κόψει .... (αν δεν θέλουν να τα κλείσουν !)
lefterismega- Member
Μάνο, δεν ησυχάζουν οι λασποτρελλλαμένοι!Santosan έγραψε:Σας λασπωσα να ησυχασετε ...
Και πολύ καλά κάνατε!lefterismega έγραψε:@Βαγγέλη τα "ακριβά σερβις", τους τα έχουμε κόψει .... (αν δεν θέλουν να τα κλείσουν !)
...νάμαι κι εγώ αργοπορημένος...
...τώρα τι να πω;... τα είπατε όλα!...
...από 4 χρονών μέσα στα βουνά με τον πατέρα μου τρελλαμένο ορειβάτη έχω φάει στην κυριολεξία πολύ λάσπη και χιόνι με το κουτάλι στα... 2Χ2... που πηγαίναμε τότε και ψάχναμε κανένα ξωκλήσι για διανυκτέρευση !... τώρα κυριλέ με το cherokee άλλη γεύση!.... να το βάζεις να παλεύει με λάσπες, χιόνια και κατσάβραχα χωρίς να λαχανιάζεις και ύπνος άνετος κατά βούληση με την εσωτερική διαρρύθμιση που του έχω κάνει....
.... η ζωή μέσα στη φύση με ή χωρίς λάσπη είναι ζωή....
.............λασποδρομήστε λοιπόν ακάθεκτοι............... και απολαύστε τη φύση που είναι η ζωή!....
...τώρα τι να πω;... τα είπατε όλα!...
...από 4 χρονών μέσα στα βουνά με τον πατέρα μου τρελλαμένο ορειβάτη έχω φάει στην κυριολεξία πολύ λάσπη και χιόνι με το κουτάλι στα... 2Χ2... που πηγαίναμε τότε και ψάχναμε κανένα ξωκλήσι για διανυκτέρευση !... τώρα κυριλέ με το cherokee άλλη γεύση!.... να το βάζεις να παλεύει με λάσπες, χιόνια και κατσάβραχα χωρίς να λαχανιάζεις και ύπνος άνετος κατά βούληση με την εσωτερική διαρρύθμιση που του έχω κάνει....
.... η ζωή μέσα στη φύση με ή χωρίς λάσπη είναι ζωή....
.............λασποδρομήστε λοιπόν ακάθεκτοι............... και απολαύστε τη φύση που είναι η ζωή!....
navitraveler- Advanced Member
Τόπος : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 12/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 994
χάος η φύση.. άμα υπάρχει και θέληση ακόμα καλύτερα!!
αυτό για τούς 2τροχους φίλους ..
μακριά απο τη μαμα ελλάδα οδηγώντας
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
αυτό γιά τούς 4χ4 και πάντα αγαπητούς!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
άν και μάλλον είμαστε όφ τοπικ...
αυτό για τούς 2τροχους φίλους ..
μακριά απο τη μαμα ελλάδα οδηγώντας
αυτό γιά τούς 4χ4 και πάντα αγαπητούς!!!
άν και μάλλον είμαστε όφ τοπικ...
ZAFIR- Expert Member
Τόπος : patra
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
Λευτερη και Νινα καλως ηρθατε στους λασπομενους αλλα Λευτερη παρεληψες να πεις στα παιδια του φορουμ οτι την Κυριακη 6/4 εχουμε την συναντηση του Κια κλαπ στο ΡΑΝΤΣΟ στο Σοφικο Κορινθιας .Οποιος θελει απο τα παιδια του φορουμ να ερθει να τα πουμε απο κοντα να γνωριστουμε
ΠΑΝΟΣ Λ- Skilled Member
Τόπος : Πατρα
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 267
Τι να σας κάνουμε, εσείς είστε μαζεμένοι όλοι εκεί κάτω σε απόσταση αναπνοής….ΠΑΝΟΣ Λ έγραψε:Λευτερη και Νινα καλως ηρθατε στους λασπομενους αλλα Λευτερη παρεληψες να πεις στα παιδια του φορουμ οτι την Κυριακη 6/4 εχουμε την συναντηση του Κια κλαπ στο ΡΑΝΤΣΟ στο Σοφικο Κορινθιας .Οποιος θελει απο τα παιδια του φορουμ να ερθει να τα πουμε απο κοντα να γνωριστουμε
thundercastle- Advanced Member
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 870
μια ανάσα απο τον πάνο,και δέν πήρα χαμπάρι τίποτα,να του ζητήσω τράκα βόλτα εκεί με το κια,...μιας και δέν έχω 4χ4..αλλά μόνο on-off moto..
τώρα είναι αργα..
όλοι μαζεμένοι είμαστε τελικα...!!!
τώρα είναι αργα..
όλοι μαζεμένοι είμαστε τελικα...!!!
ZAFIR- Expert Member
ΠΑΝΟΣ Λ έγραψε:Λευτερη και Νινα καλως ηρθατε στους λασπομενους αλλα Λευτερη παρεληψες να πεις στα παιδια του φορουμ οτι την Κυριακη 6/4 εχουμε την συναντηση του Κια κλαπ στο ΡΑΝΤΣΟ στο Σοφικο Κορινθιας .Οποιος θελει απο τα παιδια του φορουμ να ερθει να τα πουμε απο κοντα να γνωριστουμε
Πάνο, τώρα που μας το λες....
Χθες ήμουν Σαλαμίνα για offroad.
Αν το ήξερα δεν θα πήγαινα και θα ερχόμουν αύριο στο Σοφικό...
G.K.- Senior Member
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 1001
Τι να σας κάνουμε, εσείς είστε μαζεμένοι όλοι εκεί κάτω σε απόσταση αναπνοής….
...τι να κάνουμε;... φίλε μου;... παλεύουμε μόνοι μας... με τα στοιχειά της φύσης!...
navitraveler- Advanced Member
Τόπος : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 12/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 994
εχετε δικιο ρε παιδια δεν το σκεφτηκα νωριτερα θα ηταν μια καλη ευκαιρια να βρεθουμε .Φωτη εχεις δικιο δεν μιλησαμε ουτε στο τηλεφωνο ειχα τρεχαματα δεν ακουσες τι εγινε στην Οβρια με τον ταχυδρομο ; στις 2/4 ; παντως και τωρα δεν ειναι αργα δεστε το σαν ημερισια τα εξοδα ειναι τα καυσιμα και 10 ευρω το ατομο με φαι αλογα αμαξες ολα .Γιωργο αντε αλλη μια βολτα
ΠΑΝΟΣ Λ- Skilled Member
ΟΧΙ ρε φίλε..ΕΣΥ ήσουν????
πού να πάει το μυαλό μου....
τέλος,καλό,όλα καλά φαντάζομαι..
αυτή η ρακίτα περιμένει...
πού να πάει το μυαλό μου....
τέλος,καλό,όλα καλά φαντάζομαι..
αυτή η ρακίτα περιμένει...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ZAFIR στις Σαβ 5 Απρ 2014 - 20:57, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : edit)
ZAFIR- Expert Member
Δυστυχώς Πάνο, είναι δύσκολο τώρα....αλλά μην ξεχνάμε την Ρακίτα και το Παναχαϊκό όπως λέει και ο Φώτης.
Να το δούμε μετά τα μέσα Μαΐου; Τι λέτε;;
Να το δούμε μετά τα μέσα Μαΐου; Τι λέτε;;
G.K.- Senior Member
να βρώ τοποθεσία για ελεύθερο δηλαδή..
ZAFIR- Expert Member
ZAFIR έγραψε:να βρώ τοποθεσία για ελεύθερο δηλαδή..
Ετσι ακριβώς αγαπητέ Φώτη!!
G.K.- Senior Member
μεσα για το Μαι θα μιλησουμε Φωτη να το κανονισουμε
ΠΑΝΟΣ Λ- Skilled Member
Κανονίστε το!
Εγώ βολεύομαι και καθημερινές· βέβαια λέω πριν τις 18 Μαΐου, πριν τις εκλογές δηλαδή γιατί εκεί θα έχουμε πρόβλημα όλοι μας νομίζω.
Αν η συζήτηση γίνει για Παναχαϊκό- Ρακίτα, να συνεχιστεί στην ανάλογη ενότητα που έχει ανοιχτεί.
Εγώ βολεύομαι και καθημερινές· βέβαια λέω πριν τις 18 Μαΐου, πριν τις εκλογές δηλαδή γιατί εκεί θα έχουμε πρόβλημα όλοι μας νομίζω.
Αν η συζήτηση γίνει για Παναχαϊκό- Ρακίτα, να συνεχιστεί στην ανάλογη ενότητα που έχει ανοιχτεί.
G.K.- Senior Member
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης