Στα Ενδοτερα Της Garmin
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Στα Ενδοτερα Της Garmin
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ενα πολυ ωραιο & ενδιαφερον post απο τον DC RAINMAKER που μας ταξιδευει στα ενδοτερα του Olathe στην καρδια του αρχηγειου της Garmin ...
Πραγματικα αξιολογο post, αξιζει τον κοπο να ριξετε μια ματια ...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ενα πολυ ωραιο & ενδιαφερον post απο τον DC RAINMAKER που μας ταξιδευει στα ενδοτερα του Olathe στην καρδια του αρχηγειου της Garmin ...
Πραγματικα αξιολογο post, αξιζει τον κοπο να ριξετε μια ματια ...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Απ: Στα Ενδοτερα Της Garmin
Πολύ θα ήθελα να ήμουν στην θέση του!
Θα μπορούσα να περάσω μερικά 24ωρα εκεί μέσα Μάνο μου!
gnoul- Honorary Member
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 08/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 255
Απ: Στα Ενδοτερα Της Garmin
Πραγματικά πολύ καλή η παρουσίαση!
Προσοχή όμως Γιώργο, θα πρέπει να πάμε με άδειες τσέπες και χωρίς πιστωτική, γιατί δεν μας βλέπω καλά αλλιώς!!!gnoul έγραψε:Πολύ θα ήθελα να ήμουν στην θέση του!
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Παρόμοια θέματα
» Στα ενδότερα του LNB
» Introducing the Garmin® vívoactive® 3: A stylish smartwatch with new Garmin Pay contactless payments capability
» Garmin Forums - Ενημερωση της Garmin για το προβλημα στην Ελληνικη γλωσσα & τις περιεργες δρομολογησεις
» Garmin nüvi® 3597LMT Review - Η Ελληνικη Συσκευη Στα Χερια Του My Garmin Sat Nav - 2013 Prestige Series
» Garmin nüvi® 2599LMT-D Review - H Ευρωπαικη Συσκευη Στα Χερια Του My Garmin Sat Nav - 2014 Advanced Series
» Introducing the Garmin® vívoactive® 3: A stylish smartwatch with new Garmin Pay contactless payments capability
» Garmin Forums - Ενημερωση της Garmin για το προβλημα στην Ελληνικη γλωσσα & τις περιεργες δρομολογησεις
» Garmin nüvi® 3597LMT Review - Η Ελληνικη Συσκευη Στα Χερια Του My Garmin Sat Nav - 2013 Prestige Series
» Garmin nüvi® 2599LMT-D Review - H Ευρωπαικη Συσκευη Στα Χερια Του My Garmin Sat Nav - 2014 Advanced Series
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης