Προτασεις για tablet
+5
evankouros
G.K.
x-trail
PAVL-2
here
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Προτασεις για tablet
Καλησπέρα σε όλους,
θα ήθελα τις προτάσεις σας για 7ιντσο tablet το οποίο θα χρησιμοποιείται κατά 90% ως gps σε αυτοκίνητο με τη βεντούζα της forthnet celly flex 9, και το υπόλοιπο για ελάχιστο σερφάρισμα στο σπίτι.
Δεν προορίζεται για μένα, αλλά για συγγενή περίπου 60 χρονών, που θεωρεί τις 5 ίντσες μικρές για πλοήγηση στο αυτοκίνητο.
Δεν υπάρχει συγκεκριμένος περιορισμός στα λεφτά, αλλά αφού προορίζεται κυρίως για πλοήγηση, νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να δώσει παραπάνω από 150 ευρω.
Ακούω προτάσεις
θα ήθελα τις προτάσεις σας για 7ιντσο tablet το οποίο θα χρησιμοποιείται κατά 90% ως gps σε αυτοκίνητο με τη βεντούζα της forthnet celly flex 9, και το υπόλοιπο για ελάχιστο σερφάρισμα στο σπίτι.
Δεν προορίζεται για μένα, αλλά για συγγενή περίπου 60 χρονών, που θεωρεί τις 5 ίντσες μικρές για πλοήγηση στο αυτοκίνητο.
Δεν υπάρχει συγκεκριμένος περιορισμός στα λεφτά, αλλά αφού προορίζεται κυρίως για πλοήγηση, νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να δώσει παραπάνω από 150 ευρω.
Ακούω προτάσεις

Απ: Προτασεις για tablet
Αυτο το πήρα για φίλο και ειναι ευχαριστημένος .
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
PAVL-2- Leading Member
-
Τόπος : Οπου με καλέσει η πατρίδα .
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2784
Το ανωτερω ViVACO ειναι πολυ καλο και με αναλυση 800χ480 και Android 4.0.x τρεχει σιγουρα σχεδον και το Garmin StreetPilot !!!
Νομιζω οτι κι αυτο με δυπυρηνο στα 1.2 και Android 4.1 Jelly Bean (μπαινει-δεν μπαινει το StreetPilot) στα 137 € κανει την δουλεια που θελεις μια χαρα, τωρα και στο μελλον.
Και η βαση ΔΕΝ παιζεται, η βεντουζα ειναι πανισχυρη και για να την κουμπωσεις θελει προσπαθεια ωστε να νομιζεις οτι θα σπασεις το λεβιεδακι.
Η βαση για αεραγωγους ειναι κι αυτη πολυ καλη.
Νομιζω οτι κι αυτο με δυπυρηνο στα 1.2 και Android 4.1 Jelly Bean (μπαινει-δεν μπαινει το StreetPilot) στα 137 € κανει την δουλεια που θελεις μια χαρα, τωρα και στο μελλον.
Και η βαση ΔΕΝ παιζεται, η βεντουζα ειναι πανισχυρη και για να την κουμπωσεις θελει προσπαθεια ωστε να νομιζεις οτι θα σπασεις το λεβιεδακι.
Η βαση για αεραγωγους ειναι κι αυτη πολυ καλη.
x-trail- Honorary Member
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Αγαπητοί φίλοι,
Προτίθεμαι να αγοράσω ένα tablet 8-10in με λειτουργικό windows ώστε να χρησιμοποιείται για πλοήγηση (ΝΜΕΑ) στο αυτοκίνητο με το TopoNavigator.
Επίσης θέλω να τρέχω σ' αυτό όλα τα προγράμματα που φτιάχνουμε τους χάρτες.
Το κόστος του να μην ξεπερνά τα 500€ και βασικά να μην σέρνεται.
Είμαι όλος αυτιά ν' ακούσω τις προτάσεις σας γιατί έχω πελαγώσει με όσα έχω ψάξει μέχρι στιγμής.
Προτίθεμαι να αγοράσω ένα tablet 8-10in με λειτουργικό windows ώστε να χρησιμοποιείται για πλοήγηση (ΝΜΕΑ) στο αυτοκίνητο με το TopoNavigator.
Επίσης θέλω να τρέχω σ' αυτό όλα τα προγράμματα που φτιάχνουμε τους χάρτες.
Το κόστος του να μην ξεπερνά τα 500€ και βασικά να μην σέρνεται.
Είμαι όλος αυτιά ν' ακούσω τις προτάσεις σας γιατί έχω πελαγώσει με όσα έχω ψάξει μέχρι στιγμής.
G.K.- Senior Member
-
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 1001
Τηλεφωνο την Αναβαση πηρες αν τρεχει το TopoNavigator σε win8 ταμπλετα;;;
Αν πας για ταμπλετα, και σκοπευεις να μην την αλλαξεις σε 6 μηνες πξγαινε για 10αρα, η 8αρα ειναι ενα μεγαλο "κινητο".
Αν πας για ταμπλετα, και σκοπευεις να μην την αλλαξεις σε 6 μηνες πξγαινε για 10αρα, η 8αρα ειναι ενα μεγαλο "κινητο".
x-trail- Honorary Member
-
Πήρα και μου είπαν ότι δεν τους έχει αναφερθεί πρόβλημα για τα win 8 ή τα 8.1. Στα RT δεν παίζει.
Γι' αυτά τι άποψη έχεις;;
Γι' αυτά τι άποψη έχεις;;
G.K.- Senior Member
-
Δεν το έχω ψάξει το θέμα, αλλά αν ήθελα να πάρω επώνυμο tablet, το πιθανότερο θα ήταν να έβλεπα προς Κίνα μεριά για κανένα τετραπύρηνο Lenovo (π.χ. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]), ή κάποιο οικονομικότερο άλλης εταιρείας (π.χ. βλ. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]), φροντίζοντας να έχει Ελληνικό menu (αν είναι απαραίτητο - π.χ. η κόρη μου δουλεύει το smartphone της στα Αγγλικά
).

evankouros- Advanced Member
-
Τόπος : Καρντάσι μεγαλωμένο, Χάμω γεννημένο, από Μακεδονία/Κρήτη-Θεσσαλία/Ήπειρο ριζωμένο...
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 579
Βαγγέλη, θα προτιμούσα να είχα να κάνω με προμηθευτή στην Ελλάδα όσον αφορά το θέμα της εγγύησης.
Αυτά που είδα στο link που παρέθεσες είναι android. Εγώ ψάχνω για windows.
Αυτά που είδα στο link που παρέθεσες είναι android. Εγώ ψάχνω για windows.
G.K.- Senior Member
-
Δεν ξερω αλλα γενικα με οτι turbo-x ,με πιανει μια ανατριχιλα ...αποφυγης.
Δες και αυτο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Δες και αυτο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
x-trail- Honorary Member
-
Το ιδιο & εμενα γι' αυτο δεν γραφω τιποτα.x-trail έγραψε:Δεν ξερω αλλα γενικα με οτι turbo-x ,με πιανει μια ανατριχιλα ...αποφυγης.
Santosan- Administrator
-
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Πολύ καλό το Asus Transformer αλλά...πρέπει να πληρωθεί μετρητά και δεν υπάρχουν... 

G.K.- Senior Member
-
Παιδια 'καλα' τα κινεζικα εαν δουλεψουν σωστα και καλα με την πρωτη αλλα εαν τα φερεις απεξω ειναι λαχειο.
Εχουν αναφερθει πολλα προβληματα συνενοησης οταν αρχισουν τα προβληματα.
Προχθες α αδελφος μου πηρε το ipad mini R και απλα εμεινα αφωνος και απο την οθονη αλλα και απο την ποιοτητα κατασκευης. (και την λειτουργια της συσκευης πρωτη φορα επιανα συσκευη apple στα χερια μου)
Βεβαια ο φιλος ψαχνει κατι σε win8 αλλα εγω θα ελεγα εαν παρει τελικα να παρει κατι 'επωνυμο' και ας δωσει κατι παραπανω. Οι κινεζιες ειναι λυση απο θεμα κοστος αλλα ειναι
και ρισκο...
Εχουν αναφερθει πολλα προβληματα συνενοησης οταν αρχισουν τα προβληματα.
Προχθες α αδελφος μου πηρε το ipad mini R και απλα εμεινα αφωνος και απο την οθονη αλλα και απο την ποιοτητα κατασκευης. (και την λειτουργια της συσκευης πρωτη φορα επιανα συσκευη apple στα χερια μου)
Βεβαια ο φιλος ψαχνει κατι σε win8 αλλα εγω θα ελεγα εαν παρει τελικα να παρει κατι 'επωνυμο' και ας δωσει κατι παραπανω. Οι κινεζιες ειναι λυση απο θεμα κοστος αλλα ειναι
και ρισκο...

leonkoum- Member
-
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 219
Για κοιτα φιλε και αυτο εδω....
Η αληθεια εινσι οτι το γλυκοκοιταζω και εγω αν και θα τοθελα με οθονη retina. Tο μονο μειον που βλεπω ειναι οτι ειναι 8' και εσυ λες για 7' αλλα ειναι επωνυμο προιων
Η αληθεια εινσι οτι το γλυκοκοιταζω και εγω αν και θα τοθελα με οθονη retina. Tο μονο μειον που βλεπω ειναι οτι ειναι 8' και εσυ λες για 7' αλλα ειναι επωνυμο προιων
leonkoum- Member
-
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 219
Επειδη το συγκεκριμενο tablet ειναι κορυφαια επιλογη, ριξε μια ματια εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] να δεις τι παιζει & τι διακανονισμος μπορει να γινει ...G.K. έγραψε:Πολύ καλό το Asus Transformer αλλά...πρέπει να πληρωθεί μετρητά και δεν υπάρχουν...
Santosan- Administrator
-
Γιώργο, το Toshiba που σου προτείνει ο Λεωνίδας φαίνεται "ζάχαρη".
Για ρίξε μια ματιά & στο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] που μου φαίνεται "λουκούμι".
Απ' ό,τι είδα η Lenovo Ελλάδας δεν το έχει φέρει ακόμη, αλλά αφού έχει το αντίστοιχο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] των 10,1", είναι πολύ πιθανό να το φέρει αλλά & να παρέχει υποστήριξη-εγγύηση αν το φέρεις απ' έξω.
Για ρίξε μια ματιά & στο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] που μου φαίνεται "λουκούμι".

Απ' ό,τι είδα η Lenovo Ελλάδας δεν το έχει φέρει ακόμη, αλλά αφού έχει το αντίστοιχο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] των 10,1", είναι πολύ πιθανό να το φέρει αλλά & να παρέχει υποστήριξη-εγγύηση αν το φέρεις απ' έξω.

evankouros- Advanced Member
-
Τόπος : Καρντάσι μεγαλωμένο, Χάμω γεννημένο, από Μακεδονία/Κρήτη-Θεσσαλία/Ήπειρο ριζωμένο...
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 579
…ποια να είναι η καλλίτερη εφαρμογή για το 8ιντσο Toshiba Encore (Win 8.1)ώστε να αξιοποιηθεί σε πλοήγηση το GPS που διαθέτει;… τόχει δοκιμάσει κανείς…
navitraveler- Advanced Member
-
Τόπος : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 12/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 994
το ΗΕΡΕ. Ποιο Αλλο; 

PS- New Member
-
Τόπος : παντου
Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 1
...Τάκη τον χάρτη της Here τον έχει από τη μαμά του...
...σου δείχνει τη θέση σου με το GPS και μπορείς να χαράξεις πορεία...
...αλλά...
...πλοήγηση Τάκη πως κάνεις;... δηλαδή να λέει μια κάποια Αφροδίτη... "στρίψε αριστερά και στρίψε αριστερά";;;... ??????????...
ΥΓ: ...φυσικά και σαν την Αφροδίτη άλλη δεν υπάρχει!...
...σου δείχνει τη θέση σου με το GPS και μπορείς να χαράξεις πορεία...
...αλλά...
...πλοήγηση Τάκη πως κάνεις;... δηλαδή να λέει μια κάποια Αφροδίτη... "στρίψε αριστερά και στρίψε αριστερά";;;... ??????????...
ΥΓ: ...φυσικά και σαν την Αφροδίτη άλλη δεν υπάρχει!...
-
Το Garmin MobilePC το δοκιμασες Τασο ;
Santosan- Administrator
-
Πλακα κανω, δεν μπορει να δουλεψει σε touch screen Τασο μου ...

Santosan- Administrator
-
Για να σοβαρευτουμε, με τους Bing Maps τι παιζει, δοκιμασες ;
Santosan- Administrator
-
Santosan έγραψε: Πλακα κανω, δεν μπορει να δουλεψει σε touch screen Τασο μου ...![]()

-
Santosan έγραψε:Για να σοβαρευτουμε, με τους Bing Maps τι παιζει, δοκιμασες ;
...αν και αποφεύγω να .."δοκιμάζω" για χάρη του φορουμ θα το κάνω!!!...(όταν πάει το γυναικάκι μου να κοιμηθεί... γιατί και στην τουαλέτα μαζί μ' αυτό πηγαίνει από τότε που το πήραμε)!...

-
...η πρώτη ματιά...--> απογοήτευση!... τίποτα αλλιώτικο!...
...θα περιμένω την πρόταση της Garmin...
...θα περιμένω την πρόταση της Garmin...
-

» Σκεψεις / Προβληματα / Προτασεις / Βελτιωσεις Του Forum
» Tablet με win 8.1 ή android
» Tablet 7'' F&U ETB 7817
» Νέο τετραπύρηνο tablet 10 ιντσών από την Toshiba
» Tablet με win 8.1 ή android
» Tablet 7'' F&U ETB 7817
» Νέο τετραπύρηνο tablet 10 ιντσών από την Toshiba