Tablet 7'' F&U ETB 7817
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Tablet 7'' F&U ETB 7817
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί σκεφτόμουνα το εν λόγω tablet για το ταξί μιας και λέω να βάλω το taxiplon. Ακούω τις απόψεις σας. Τα δύο απαραίτητα χαρακτηριστικά (3G-GPS) τα διαθέτει προκειμένου να τρέξει την εφαρμογή του Taxiplon.
Επειδή και το budget ειναι χαμηλό μου φάνηκε καλή λύση. Δεν ξέρω βεβαια τι κολλήματα θα τρώει ο επεξεργαστής του, αλλά θέλω να πιστεύω είναι δυνατό.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Επειδή και το budget ειναι χαμηλό μου φάνηκε καλή λύση. Δεν ξέρω βεβαια τι κολλήματα θα τρώει ο επεξεργαστής του, αλλά θέλω να πιστεύω είναι δυνατό.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Randyman- Pro Map Reporter
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία εγγραφής : 04/06/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 190
Απ: Tablet 7'' F&U ETB 7817
Η αποψη μου ειναι οτι για την συγκεκριμενη χρηση τα χαρακτηριστικα επαρκουν. Dual Core στα 1.2 με 1 Giga μνημη μπορει να τρεξει τετοιου ειδους εφαρμογες, εκει που μπορει να ζοριστει ειναι σε εφαρμογες ή παιχνιδια με βαρια γραφικα, αν εγκαταστησεις πολλες εφαρμογες οι οποιες θα τρεχουν στο παρασκηνιο σε stand-by ή αν πας να δουλεψεις δυο ή τρεις εφαρμογες μαζι multitasking κατι που ετσι & αλλιως δεν ειναι το φορτε των Android ...
Santosan- Administrator
-
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Santosan έγραψε:αν εγκαταστησεις πολλες εφαρμογες οι οποιες θα τρεχουν στο παρασκηνιο σε stand-by ή αν πας να δουλεψεις δυο ή τρεις εφαρμογες μαζι multitasking
Δηλαδή αν εκεί που τρεχει η εφαρμογη του taxiplon, δοκιμασω να ανοιξω το google maps για να δω μια διαδρομη θα κολλάει?
-
κατα 99% ναι.
δεν ειναι για να κανουν πολλα ταυτοχρονα αυτα τα φθηνα
δεν ειναι για να κανουν πολλα ταυτοχρονα αυτα τα φθηνα
vasilisj- Advanced Member
-
Τόπος : crazy waters χαλκιδα
Ημερομηνία εγγραφής : 30/11/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 502
Randyman έγραψε:Δηλαδή αν εκεί που τρεχει η εφαρμογη του taxiplon, δοκιμασω να ανοιξω το google maps για να δω μια διαδρομη θα κολλάει?
Μονο αν το δοκιμασει καποιος μπορει να σου απαντησει θετικα & παλι αναλογως πως εχει στησει ο καθενας την συσκευη του. Μια αντιπροταση θα ηταν αυτη:
Εδω παμε για Quad-core Snapdragon S4 @ 1.2 GHz & 1 Giga RAM.
Νομιζω οτι με αυτο το επιπεδο συσκευης καλυπτεσαι.
Santosan- Administrator
-
- Κώδικας:
Δέκτης GPS with A-GPS support
Νομιζω δεν εχει GPS αυτό ομως...
-
Ακυρο εχει.
-
Ειναι καλη συσκευη σε δυνατοτητες, σε σχεση με τα λεφτα της παντα. Οι επεξεργαστες τυπου Quad-core αν υπαρχει κατι για το οποιο φημιζονται ειναι η ταχυτητα & το multitasking, η δυνατοτητα τους δλδ να μπορουν να διαχειριστουν πολλες ενεργες εφαρμογες ταυτοχρονα.
Santosan- Administrator
-
Πολυ ενδιαφερον. Μαλλον σε αυτο θα καταληξω αν βαλω το Taxiplon.Εχει και ωραιοτατο design.
-

» Προτασεις για tablet
» Tablet με win 8.1 ή android
» Νέο τετραπύρηνο tablet 10 ιντσών από την Toshiba
» Tablet με win 8.1 ή android
» Νέο τετραπύρηνο tablet 10 ιντσών από την Toshiba
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή