Εμπειρία με garmin
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Εμπειρία με garmin
Πρώτα από όλα θέλω να διευκρινίσω ότι αναγνωρίζω την εργασία και τον κόπο όλων των ανθρώπων που αναπτύσσουν / εμπορεύονται εφαρμογές και προϊόντα τα οποία έχουν σκοπό να μας κάνουν την καθημερινότητα μας ευκολότερη.
Το 2011 αγοράζω το 1490Τ, + ecoroute hd, κατόπιν lmt + cameras και για τα δεδομένα κίνησης το gtm35 Κόστος γύρο στα 500 € (229+99+89+15+69) πολύ ωραίο μηχάνημα με βόλεψε αφάνταστα μέχρι την έκδοση fw 5,90 κατόπιν ήταν στο ντουλαπακι (zoom πέρα των 80m άθλιο)
Το 2012 αγοράζω και τον topodrive και μένω έκπληκτος με τον χάρτη
Με το fw 6.10 αρχίζω και απογοητευομαι
2013 έρχεται και το 3590lmt απίστευτο !!!
Οι απορίες μου, σαν απλός χρήστης, φοβάμαι:
μην παθω ότι έπαθα με το 1490, δηλαδή με μια έκδοση fw να υποβαθμιστεί το 3590.
Οι χάρτες πλέον δεν έχουν την ροή ενημέρωσης που είχαν.
Εχοντας δαπανήσει γύρο στα 1000€ απαιτώ ενημέρωση για τους χάρτες που δικαιούμαι όπως επίσης τα δεδομένα που θεωρητικά υπάρχουν gia to smartphone link (κάμερες και λεπτομερής καιρός) με χρέωση 9,90$x2.
Με την παρόν θέμα θέλω να κοινόπιοισω και την δικιά μου απορία για την σιγή της εταιρίας που αντιπροσωπεύει την garmin & την ίδια την garmin για την παράδοξη της συμπεριφορά.
Να με συνχορητε για μακριγορια μου.
Το 2011 αγοράζω το 1490Τ, + ecoroute hd, κατόπιν lmt + cameras και για τα δεδομένα κίνησης το gtm35 Κόστος γύρο στα 500 € (229+99+89+15+69) πολύ ωραίο μηχάνημα με βόλεψε αφάνταστα μέχρι την έκδοση fw 5,90 κατόπιν ήταν στο ντουλαπακι (zoom πέρα των 80m άθλιο)
2013 έρχεται και το 3590lmt απίστευτο !!!
Οι απορίες μου, σαν απλός χρήστης, φοβάμαι:
Οι χάρτες πλέον δεν έχουν την ροή ενημέρωσης που είχαν.
Εχοντας δαπανήσει γύρο στα 1000€ απαιτώ ενημέρωση για τους χάρτες που δικαιούμαι όπως επίσης τα δεδομένα που θεωρητικά υπάρχουν gia to smartphone link (κάμερες και λεπτομερής καιρός) με χρέωση 9,90$x2.
Με την παρόν θέμα θέλω να κοινόπιοισω και την δικιά μου απορία για την σιγή της εταιρίας που αντιπροσωπεύει την garmin & την ίδια την garmin για την παράδοξη της συμπεριφορά.
Να με συνχορητε για μακριγορια μου.
Απ: Εμπειρία με garmin
ο λόγος που έκανα downgrade στο δικό μου 1490 ήταν ακριβώς αυτόςmoingr έγραψε:Το 2011 αγοράζω το 1490Τ, + ecoroute hd, κατόπιν lmt + cameras και για τα δεδομένα κίνησης το gtm35 Κόστος γύρο στα 500 € (229+99+89+15+69) πολύ ωραίο μηχάνημα με βόλεψε αφάνταστα μέχρι την έκδοση fw 5,90 κατόπιν ήταν στο ντουλαπακι (zoom πέρα των 80m άθλιο)
...........................
Κοίτα εδώ: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] για το πως μπορείς να το γυρίσεις ξανά στην έκδοση 5.90
Το αυτό αναρωτιόμαστε και εμείς.... η Autodrive έχει μια ανεξήγητη αργοπορία και ελπίζουμε για ένα καλό come backΟι χάρτες πλέον δεν έχουν την ροή ενημέρωσης που είχαν.
Δεν νομίζω να εννοείς το 1490 ε?όπως επίσης τα δεδομένα που θεωρητικά υπάρχουν gia to smartphone link (κάμερες και λεπτομερής καιρός) με χρέωση 9,90$x2
Πάντως για κάμερες και άλλα καλούδια, να κοιτάς εδώ: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] θα βρεις αρκετά πράγματα εντελώς δωρεάν
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Παρόμοια θέματα
» Introducing the Garmin® vívoactive® 3: A stylish smartwatch with new Garmin Pay contactless payments capability
» Garmin Forums - Ενημερωση της Garmin για το προβλημα στην Ελληνικη γλωσσα & τις περιεργες δρομολογησεις
» Garmin nüvi® 3597LMT Review - Η Ελληνικη Συσκευη Στα Χερια Του My Garmin Sat Nav - 2013 Prestige Series
» Garmin nüvi® 2599LMT-D Review - H Ευρωπαικη Συσκευη Στα Χερια Του My Garmin Sat Nav - 2014 Advanced Series
» Introducing Garmin Connect™ Insights – smart coaching from Garmin®
» Garmin Forums - Ενημερωση της Garmin για το προβλημα στην Ελληνικη γλωσσα & τις περιεργες δρομολογησεις
» Garmin nüvi® 3597LMT Review - Η Ελληνικη Συσκευη Στα Χερια Του My Garmin Sat Nav - 2013 Prestige Series
» Garmin nüvi® 2599LMT-D Review - H Ευρωπαικη Συσκευη Στα Χερια Του My Garmin Sat Nav - 2014 Advanced Series
» Introducing Garmin Connect™ Insights – smart coaching from Garmin®
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|