Η Λυση Στο Προβλημα Των "Περιεργων" Δρομολογησεων Του Ευρωπαικου Χαρτη Μετα Απο Παρεμβαση Του Χρηστη
+11
gnoul
eftihios
alexis75gr
G.K.
thundercastle
ZAFIR
PAVL-2
giorgos_korinthos
evankouros
navitraveler
Santosan
15 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 5
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Η Λυση Στο Προβλημα Των "Περιεργων" Δρομολογησεων Του Ευρωπαικου Χαρτη Μετα Απο Παρεμβαση Του Χρηστη
Το αρχειο που εχω εγω στο 3490 και 3590 για τον 2018.10 ειναι το D6222030A.sid και ειναι το αρχειο Fast Routing απο την ΗΕRΕ.
Προηγουμενως για τον 2017.30 ειχα το D6222020A.sid
(Aπο εκδοση σε εκδοση αυξανονται τα δυο τελευταια ψηφια κατα 10)
Πηγα στο PC στα Αdditions του 2018.10 που μου κατεβασε το GE και υπαρχει μεσα σε φακελο 006-D6222-03/Rev(ision)_0A/D6222030A.sid
To ονομα φακελου ειναι και το product number της Garmin και αν αλλαζε κατι η Garmin στην ιδια εκδοση χαρτη θα εβαζε Rev_0B και το τελικο ψηφιο του ονοματος του αρχειου sid θα ηταν το Β αντι του Α. Δεν θα αλλαζε αριθμο "προιοντος" για την ιδια λειτουργια.
Δεν ειχα μεσα στο φακελο Additions τιποτα αλλο ως 006-D6223-....
Παντως ψαχνοντας τωρα βρηκα σε ενα torrent του 2018.10 σαν ΗΕRE sid αυτο που γραφεις εσυ, D6223030A.sid, δεν ξερω αν ηταν λαθος ορθογραφικο το ...3030Α.sid αντι για ...2030Α.sid
Δεν ξερω αν στο 2599 δινει η Garmin δινει αλλο "προιον" Fast Routing απ' οτι στο 3490/3590 ή εκανες λαθος στην αντιγραφη.
ΕDIT
Mε ολα τα sid μεσα στο 3490 εδωσα να μου βγαλει πορεια απο Κοζανη για Αρτα και για Αγρινιο. Και οι δυο πορειες που εβγαλε στριβουν νοτια στον κομβο Ιωαννινων.
Προηγουμενως για τον 2017.30 ειχα το D6222020A.sid
(Aπο εκδοση σε εκδοση αυξανονται τα δυο τελευταια ψηφια κατα 10)
Πηγα στο PC στα Αdditions του 2018.10 που μου κατεβασε το GE και υπαρχει μεσα σε φακελο 006-D6222-03/Rev(ision)_0A/D6222030A.sid
To ονομα φακελου ειναι και το product number της Garmin και αν αλλαζε κατι η Garmin στην ιδια εκδοση χαρτη θα εβαζε Rev_0B και το τελικο ψηφιο του ονοματος του αρχειου sid θα ηταν το Β αντι του Α. Δεν θα αλλαζε αριθμο "προιοντος" για την ιδια λειτουργια.
Δεν ειχα μεσα στο φακελο Additions τιποτα αλλο ως 006-D6223-....
Παντως ψαχνοντας τωρα βρηκα σε ενα torrent του 2018.10 σαν ΗΕRE sid αυτο που γραφεις εσυ, D6223030A.sid, δεν ξερω αν ηταν λαθος ορθογραφικο το ...3030Α.sid αντι για ...2030Α.sid
Δεν ξερω αν στο 2599 δινει η Garmin δινει αλλο "προιον" Fast Routing απ' οτι στο 3490/3590 ή εκανες λαθος στην αντιγραφη.
ΕDIT
Mε ολα τα sid μεσα στο 3490 εδωσα να μου βγαλει πορεια απο Κοζανη για Αρτα και για Αγρινιο. Και οι δυο πορειες που εβγαλε στριβουν νοτια στον κομβο Ιωαννινων.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την x-trail στις Τετ 14 Ιουν 2017 - 19:02, 1 φορά
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Απ: Η Λυση Στο Προβλημα Των "Περιεργων" Δρομολογησεων Του Ευρωπαικου Χαρτη Μετα Απο Παρεμβαση Του Χρηστη
έκανα copy paste την ονομασία οπότε όντως διαφέρουν τα αρχεία στο 2599. Αυτά είναι τα αρχεία που έχω στο SID
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πραγματι καποια ειναι διαφορετικα, αλλα παντως ειναι το Fast Routing της Ηere.
Δες και το Edit στο παραπανω μου ποστ.
Δες και το Edit στο παραπανω μου ποστ.
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Τα αρχεία SID που αφορούν την δρομολόγηση & τα δεδομένα κίνησης δημιουργούν πολλά προβλήματα τα οποία είναι διαφορετικά αναλόγως την συσκευή γι' αυτό σου ζήτησα να να μετονομάσεις τον φάκελο με τα SID γιατί ήμουν σίγουρος ότι το πρόβλημα έρχεται από εκεί.
Ή τα δεδομένα που δίνει η HERE στην Garmin είναι εσφαλμένα ή η Garmin τα αγοράζει μπαγιάτικα ή το λογισμικό δεν τα εκτιμά σωστά για να δρομολογήσει αναλόγως.
Ή τα δεδομένα που δίνει η HERE στην Garmin είναι εσφαλμένα ή η Garmin τα αγοράζει μπαγιάτικα ή το λογισμικό δεν τα εκτιμά σωστά για να δρομολογήσει αναλόγως.
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Εγω στο Nuvicam (2018.20 NTU) εχω αυτον εδω τον φακελο SID.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τελικα ποιο αρχειο να μετονομασω για να εχω σωστες δρομολογησεις??
Το D62220 ..A μονο (όπως ήδη εχω κάνει )ή και καποιο αλλο, ή ισως ολον τον φακελο SID ??
Υ.Σ.Οπως βλεπετε τα 3490 , 3590 και το nuvicam εχουν τα ΙΔΙΑ αρχεια.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τελικα ποιο αρχειο να μετονομασω για να εχω σωστες δρομολογησεις??
Το D62220 ..A μονο (όπως ήδη εχω κάνει )ή και καποιο αλλο, ή ισως ολον τον φακελο SID ??
Υ.Σ.Οπως βλεπετε τα 3490 , 3590 και το nuvicam εχουν τα ΙΔΙΑ αρχεια.
piato- Member
- Τόπος : Greece
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 163
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Προβλημα Με Την Εκδοση Του Χαρτη Μετα Απο Αναβαθμιση Στην Εκδοση 2013.40
» Αναφορα Λαθων Χαρτογραφησης Του Ευρωπαικου Χαρτη Της Here (CN EU NT/NTU)
» Nuvi 3590 - Χαθηκε το DEM Μετα Απο Αναβαθμιση Του Ευρωπαικου Στην Εκδοση 2014.40
» Nuvi 2595 - Προβλημα Αναβαθμισης Του Ευρωπαικου Μετα Απο Επανεκκινηση Του PC Κατα Την Διαρκεια Της Διαδικασίας
» Nuvi 3490 - Απώλεια DEM Μετά Την Αναβάθμιση Του Ευρωπαικού Στην Έκδοση 2017.20
» Αναφορα Λαθων Χαρτογραφησης Του Ευρωπαικου Χαρτη Της Here (CN EU NT/NTU)
» Nuvi 3590 - Χαθηκε το DEM Μετα Απο Αναβαθμιση Του Ευρωπαικου Στην Εκδοση 2014.40
» Nuvi 2595 - Προβλημα Αναβαθμισης Του Ευρωπαικου Μετα Απο Επανεκκινηση Του PC Κατα Την Διαρκεια Της Διαδικασίας
» Nuvi 3490 - Απώλεια DEM Μετά Την Αναβάθμιση Του Ευρωπαικού Στην Έκδοση 2017.20
Σελίδα 5 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης