σπασμένη οθόνη σε 3760Τ
+4
Santosan
ZAFIR
ice1
HAHA
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
σπασμένη οθόνη σε 3760Τ
Γειά σας και πάλι!
δεν έχω ιδέα πως έσπασε, αφού μετά την τελευταία αναβάθμιση το έβαλα στην σκληρή θήκη που έχω και το πήγα στο αυτοκίνητο. πήγα να το ανοίξω και η μισή οθόνη ήταν μαύρη και η άλλη μισή με γραμμές.
Τελος πάντων το πήγα στον Σκορδίλη και θέλει 130Ε για να το στείλει Αγγλία να το φτιάξουν. Να δόσω τα 130? να πάρω ένα καινούργιο? (αν ναι, θέλω τα ίδια χαρακτηριστικά που είχε το 3760Τ). Σκεφτομαι μήπως πλησιάζει η ώρα που τα gps αυτοκινήτου εξαφανιστούν και τη θέση τους πάρουν τα tablet.
Τί με συμβουλεύετε να κάνω?
δεν έχω ιδέα πως έσπασε, αφού μετά την τελευταία αναβάθμιση το έβαλα στην σκληρή θήκη που έχω και το πήγα στο αυτοκίνητο. πήγα να το ανοίξω και η μισή οθόνη ήταν μαύρη και η άλλη μισή με γραμμές.
Τελος πάντων το πήγα στον Σκορδίλη και θέλει 130Ε για να το στείλει Αγγλία να το φτιάξουν. Να δόσω τα 130? να πάρω ένα καινούργιο? (αν ναι, θέλω τα ίδια χαρακτηριστικά που είχε το 3760Τ). Σκεφτομαι μήπως πλησιάζει η ώρα που τα gps αυτοκινήτου εξαφανιστούν και τη θέση τους πάρουν τα tablet.
Τί με συμβουλεύετε να κάνω?
HAHA- Member
- Τόπος : Athens
Ημερομηνία εγγραφής : 29/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 109
Απ: σπασμένη οθόνη σε 3760Τ
ριξε μια ματια πρωτα στο google για τιμες σε οθονη
ice1- Member
- Τόπος : θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 08/02/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 131
ρίξε και μια ματιά στην ενότητα περι αντικατάστασης digitaizer..αυτό που βλέπεις είναι 2 πράγματα μαζί,
εδώ το ανταλακτικό
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
ωστόσο θα θυμίσω ότι ΑΛΛΟ οι πλοηγοί και ΆΛΛΟ η garmin,μήν το μπερδεύουμε...ειναι κρίμα, για τις δυνατότητες που παρέχει το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αυτό μαγαζί
εδώ το ανταλακτικό
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
ωστόσο θα θυμίσω ότι ΑΛΛΟ οι πλοηγοί και ΆΛΛΟ η garmin,μήν το μπερδεύουμε...ειναι κρίμα, για τις δυνατότητες που παρέχει το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αυτό μαγαζί
ZAFIR- Expert Member
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
Δεν αξιζει να ασχοληθεις Νινα. 130€ ειναι πολλα ειδικα οταν μπορεις να βρεις το 3490 στο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] σε πολυ συμφερουσα τιμη. Αν μπορεσεις να εντοπισεις το Ευρωπαικο με κωδικο 010-00009-11 εισαι αψογη αλλιως ειναι το Αμερικανικο με κωδικο 010-00009-00 το οποιο θα πρεπει να γυρισουμε σε Ευρωπαικο. Πολλες οθονες που κυκλοφορουν σε χαμηλη τιμη ειναι επισκευασμενες & χρειαζεται προσοχη.
Αν παλι θελεις καινουργια ντοπια συσκευη μονο το 3590 & 3597 μπορουν να σε καλυψουν, το 3590 υπαρχει ακομα καινουργιο αλλα ειναι στις 5" οπως & το 3597 βεβαια.
Αν παλι θελεις καινουργια ντοπια συσκευη μονο το 3590 & 3597 μπορουν να σε καλυψουν, το 3590 υπαρχει ακομα καινουργιο αλλα ειναι στις 5" οπως & το 3597 βεβαια.
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το Αmazon στέλνει ακόμα Ελλάδα? γιατι κάτι είχα διαβάσει ότι παραδόσεις Ελλάδα τέρμα. Θα ψαχτώ εκεί και εδώ είμαστε
HAHA- Member
Νινα εχει τυχη να σπασει σε φωτογραφικη μηχανη απο συστολη διαστολη οταν απο ζεστο χωρο βγηκε εξω στα χιονια για φωτογραφιες και ξαφνικα μετα απο λιγο κρακ,τωρα η οθονη σου δε συμφερει να τι φτιαξεις εδω στην ελλαδα και εμενα μου ειχε σπασει υστερα απο πεσιματα και μου ζητουσαν αρκετα για την αλλαγη και ετσι οπως σου τα ειπαν εσενα,φυσικα πηρα τι γνησια οθονη καινουργια απο ebay μαζι με τα μεταφορικα μου ειχε βγει 23-24 ευρω για το Nuvi 205 Που ειχα.
τωρα η δικια σου οθονη παει μαζι με το dizitizer (αφη) η ειναι χωριστα,η εχουν σπασει και τα 2 αν ειναι χωριστα ?
για μενα παρτην απο εξω και πηγαινε σενα ηλεκτρονικο να σου την αλλαξει η κανενας απο εδω αν μπορει να σε βοηθησει για την αλλαγη τις η ερχεσαι-μου το στελνεις χαλκιδα που ειμαι εγω να το φτιαξουμε αν και οποτε παρεις το ανταλακτικο
τωρα η δικια σου οθονη παει μαζι με το dizitizer (αφη) η ειναι χωριστα,η εχουν σπασει και τα 2 αν ειναι χωριστα ?
για μενα παρτην απο εξω και πηγαινε σενα ηλεκτρονικο να σου την αλλαξει η κανενας απο εδω αν μπορει να σε βοηθησει για την αλλαγη τις η ερχεσαι-μου το στελνεις χαλκιδα που ειμαι εγω να το φτιαξουμε αν και οποτε παρεις το ανταλακτικο
vasilisj- Advanced Member
Τόπος : crazy waters χαλκιδα
Ημερομηνία εγγραφής : 30/11/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 502
Παει μαζι με το digitizer & δεν μπορεις να την βρεις καινουργια αλλα ως "Manufacturer refurbished" με οτι μπορει να σημαινει αυτο.
Santosan- Administrator
Μανο ολοκληρο ebay και δεν εχει καμια καινουργια
εκει εψαξες αν ειναι να μη ψαξω τσαμπα
εκει εψαξες αν ειναι να μη ψαξω τσαμπα
Ψαξε & εσυ Βασιλη, ο καθενας εχει την "τυχη" του.
Santosan- Administrator
λες να με φοβηθει και να μου βρει καινουργια
σε πιστευω οποτε δε χρειαζεται...
σε πιστευω οποτε δε χρειαζεται...
Δεν τιθεται τετοιο θεμα, ο καθενας κανει αναζητηση με τον δικο του τροπο. Μια διαφορα σε μια λεξη μπορει να σου δωσει ενα αποτελεσμα που εχασα εγω. Οσο πιο πολυ ψαχνουν τοσο πιο καλα Βασιλη, ασε που μπορει καποιος να ξερει καποια ακρη που πρεπει να γνωριζεις για να την ψαξεις.
Santosan- Administrator
σωστα δε το ειχα σκεφτει ετσι
ζαλιστηκα τσαμπα κοπος αν δεν εχουμε το s/n η καποιο αλλο κωδικο στοιχειο και τι μαρκα τις οθονης.
παιζει ρολο γιατι ναι μεν ειναι το μοντελο ειναι 3760τ
αλλα μπορει λογο διαφορετικης παρτιδας να εχει αλλη καλωδιοταινια,το 205 ειχε 2-3 τυπους καλωδιοταινιων αφου ο κινεζος μεχρι και φωτο μου ζητησε για να εχει το κεφαλι του ησυχο οτι κανει 100% για να ειναι σωστος
παιζει ρολο γιατι ναι μεν ειναι το μοντελο ειναι 3760τ
αλλα μπορει λογο διαφορετικης παρτιδας να εχει αλλη καλωδιοταινια,το 205 ειχε 2-3 τυπους καλωδιοταινιων αφου ο κινεζος μεχρι και φωτο μου ζητησε για να εχει το κεφαλι του ησυχο οτι κανει 100% για να ειναι σωστος
καλά δεν έχω καταλάβει τίποτα! το μονο που εχω σπιτι ειναι το κουτί από τη συσκευασία αν βοηθάει σε κάτι
HAHA- Member
part number 190-00720-90 rev. A. μας κάνει αυτό?
HAHA- Member
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] αυτό τι λέει? έχει καλή τιμή. νομίζω ότι είναι μάταιο να ψάχνω κάτι από το εξωτερικό και να πρέπει να του γυρισουμε τους χάρτες μετά.
HAHA- Member
Ποσα χρηματα διαθετεις Νινα & ποιες οι απαιτησεις σου;
Πρεπει να σου πω οτι απο 3760 σε 2595 ειναι downgrade σαν επιπεδο συσκευων & επισης το 3760 γινεται με φλασαρισμα 3490. Το 2595 ειναι στις 5" ενω το αντιστοιχο στις 4" ειναι το 2495.
Πρεπει να σου πω οτι απο 3760 σε 2595 ειναι downgrade σαν επιπεδο συσκευων & επισης το 3760 γινεται με φλασαρισμα 3490. Το 2595 ειναι στις 5" ενω το αντιστοιχο στις 4" ειναι το 2495.
Santosan- Administrator
Γειά σου Νίνα κι από μένα...και σ' αυτό το Forum!!!
Θα σου πρότεινα ν' ακολουθήσεις τη συμβουλή του Μάνου, από το να ψάχνεις σε περίεργα site του εξωτερικού.
Το 2595 είναι μιά πολύ καλή και τίμια λύση αν δεν θέλεις να ξεφύγεις αρκετά στο οικονομικό κομμάτι και με πολλές δυνατότητες, υποδεέστερη βέβαια της σειράς 3χχχ.
Απ' την άλλη, εφ' όσον υπάρχει η δυνατότητα φλασαρίσματος της συσκευής, καλό θα ήταν να σκεφτείς κι αυτή την περίπτωση.
Θα σου πρότεινα ν' ακολουθήσεις τη συμβουλή του Μάνου, από το να ψάχνεις σε περίεργα site του εξωτερικού.
Το 2595 είναι μιά πολύ καλή και τίμια λύση αν δεν θέλεις να ξεφύγεις αρκετά στο οικονομικό κομμάτι και με πολλές δυνατότητες, υποδεέστερη βέβαια της σειράς 3χχχ.
Απ' την άλλη, εφ' όσον υπάρχει η δυνατότητα φλασαρίσματος της συσκευής, καλό θα ήταν να σκεφτείς κι αυτή την περίπτωση.
G.K.- Senior Member
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 1001
γεια σου Γιώργο. με τσάκωσες!
HAHA- Member
στο θεμα μας τώρα. θέλω κάτι που να ειναι παρόμοιο με αυτό που είχα. κάτι καινούργια που σε συνδέουν με το smartphone νομίζω ότι μου έιναι άχρηστα. η 5' οθόνη σίγουρα θα με βολέψει πιο πολύ, περνάνε και τα χρόνια και μεγαλώνει η στραβομάρα τωρα για λεφτα μεχρι 300 νομίζω είναι καλά.
HAHA- Member
Αφού τα 300€ είναι καλά τότε προτείνω με 15€ επί πλέον το 3590!!!
G.K.- Senior Member
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 1001
Οι επιλογες που υπαρχουν σχετικα με το 3590:
Santosan- Administrator
Γεια χαρά κι από μένα Νίνα!
Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις μια προσπάθεια να το φτιάξεις, βρίσκοντας/αγοράζοντας ανταλλακτικό απ' το internet & στέλνοντας το σε κάποιον που έχει ξανακάνει τέτοια δουλειά. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] απ' τη Χαλκίδα, σου τις προσφέρω κι εγώ από Θεσσαλονίκη για να 'χεις να διαλέξεις. Ειδικός-"[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]" σαν τον Βασίλη δεν είμαι, αλλά [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]. Διακινδυνεύεις βέβαια να παν χαμένα τα λεφτά που θα δώσεις, αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.
Αν πάλι δεν θέλεις να διακινδυνέψεις να πετάξεις τα όποια χρήματα & δεν σου χρειάζεται το Garmin, εγώ πολύ ευχαρίστως το παίρνω για ένα κομμάτι ψωμί , καθότι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] & προτίθεμαι να πάρω το ρίσκο για την αγορά refurbished οθόνης & DIY επισκευή του.
Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις μια προσπάθεια να το φτιάξεις, βρίσκοντας/αγοράζοντας ανταλλακτικό απ' το internet & στέλνοντας το σε κάποιον που έχει ξανακάνει τέτοια δουλειά. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] απ' τη Χαλκίδα, σου τις προσφέρω κι εγώ από Θεσσαλονίκη για να 'χεις να διαλέξεις. Ειδικός-"[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]" σαν τον Βασίλη δεν είμαι, αλλά [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]. Διακινδυνεύεις βέβαια να παν χαμένα τα λεφτά που θα δώσεις, αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.
Αν πάλι δεν θέλεις να διακινδυνέψεις να πετάξεις τα όποια χρήματα & δεν σου χρειάζεται το Garmin, εγώ πολύ ευχαρίστως το παίρνω για ένα κομμάτι ψωμί , καθότι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] & προτίθεμαι να πάρω το ρίσκο για την αγορά refurbished οθόνης & DIY επισκευή του.
evankouros- Advanced Member
- Τόπος : Καρντάσι μεγαλωμένο, Χάμω γεννημένο, από Μακεδονία/Κρήτη-Θεσσαλία/Ήπειρο ριζωμένο...
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 579
evankouros έγραψε:Διακινδυνεύεις βέβαια να παν χαμένα τα λεφτά που θα δώσεις, αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.
ευχαριστω για τα καλα λογια
δεν διακινδυνευει τιποτα αν βρει την οθονη απο εξω που θα την βρει αν το ανοιξει και δει τι κωδικους εχει η οθονη απο πισω-καλωδιοταινια τι παιρνει πεταει τι παλια και κουμπωνει πανω τι καινουργια εσυ ειχες κανει μουτζουροδουλια και μ@μησες τι πλακετα εκει που κουμπωνει οπως τα ξερεις αλλιως θα το ειχαμε σωσει αν δεν ειχαμε βαλει και τι καινουργια μπαταρια πανω να αποτελιωσει την επιτυχημενη εγχειρηση
HAHA έγραψε:καλά δεν έχω καταλάβει τίποτα! το μονο που εχω σπιτι ειναι το κουτί από τη συσκευασία αν βοηθάει σε κάτι
το περιεργο θα ηταν αν καταλαβαινες απο τι στιγμη που δεν κατεχεις το τεχνικο κομματι
το part number που εγραψες δε βοηθαει καπου τουλαχιστον σε μενα
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Nuvi 30 - Απεικονιση των δρομων στην οθονη του πλοηγου
» Έσπασε η οθόνη στο Garmin μου...
» Nuvi 3490 - Ράγισε η οθόνη
» Nuvi 3490 Πρόβλημα με οθόνη
» Πωλείται & χαρίζεται γνήσια οθόνη για garmin nuvi 205