Garmin Nuvi 3760
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Garmin Nuvi 3760
πωλειται Garmin Nuvi 3760 με ολα τα παρελκομενα ενημερωμενο προσεγμενο αγρατζουνιστο με την αποδειξη αγορας και εγγυηση, λογω οικονομικων δυσκολιων.. τιμη 300 ευρω.. pm αν καποιος ενδιαφερεται
eyaggl- New Member
- Τόπος : αθηνα
Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 9
Απ: Garmin Nuvi 3760
Μηπως το δινεις πολυ ακριβα????
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
jogatore- New Member
- Τόπος : Δανεια του νοτου
Ημερομηνία εγγραφής : 29/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 3
jogatore έγραψε:Μηπως το δινεις πολυ ακριβα????
αγορασε το απο αυτα τα 3 καταστηματα και αν εχεις εγγυηση γραψε μου ... 350 ευρω + 10 τα μεταφορικα το αγορασα... ειπαμε εχουμε οικονομικα προβληματα αλλα δε θα το σκοτωσω κιολας.. ειναι σαν καινουργιο και με back up το αρχικο μενου.
eyaggl- New Member
- Τόπος : αθηνα
Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 9
eyaggl έγραψε:jogatore έγραψε:Μηπως το δινεις πολυ ακριβα????
αγορασε το απο αυτα τα 3 καταστηματα και αν εχεις εγγυηση γραψε μου ... 350 ευρω + 10 τα μεταφορικα το αγορασα... ειπαμε εχουμε οικονομικα προβληματα αλλα δε θα το σκοτωσω κιολας.. ειναι σαν καινουργιο και με back up το αρχικο μενου.
Απλη παρατηρηση εκανα, δεν χρειαζετε να το σχολιαζεις με αυτο τον τροπο.Δεν σου ειπε κανεις να το σκοτωσεις, απλως πρεπει να ξερεις οτι χανεις πολυ σε μια πωληση.Και οπως βλεπω ειναι το απλο 3760... ετσι???
Αν βρεις να το πουλησεις στα 300 πες μου.
jogatore- New Member
- Τόπος : Δανεια του νοτου
Ημερομηνία εγγραφής : 29/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 3
Παρόμοια θέματα
» Προβλημα με nuvi 3760
» αποφυγες nuvi 3760
» Nuvi 3760 Δεν Ανοιγει SOS [SOLVED]
» Προσθήκη Χάρτη πόλης του εξωτερικού σε nuvi 3760
» Garmin 3760 bluetooth
» αποφυγες nuvi 3760
» Nuvi 3760 Δεν Ανοιγει SOS [SOLVED]