street pilot
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
street pilot
Παιδια καλησπερα τρεχω το street pilot σε samsung s6 κατεβαζω τον topodrive exe τον αποσυμπιεζω τραβαω το αρχειο και οταν ανοιγω την εφαρμογη μου λεει αδυνατον το ξεκλειδωμα χαρτων τι φταιει?
vazeha- New Member
- Τόπος : π.φαληρο
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 1
Απ: street pilot
Το ενδεχόμενο να ειναι παρανομο και ανηθικο αυτο που κανεις, σου εχει περασει απο το μυαλο ?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
lneam- Active Member
Τόπος : Πειραιας
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 402
Φταίει ότι δεν έχεις αγοράσει τον χάρτη... Διότι αυτό το exe ου κατεβάζεις από το site είναι "αναβάθμιση" του ήδη αγορασμένου χάρτη που πρέπει να έχεις ήδη μέσα στη συσκευή σου.... Οπότε είναι αδύνατον να τον δει "να τον "ξεκλειδώσει" όπως σου λέει δηλαδή) η συσκευή σου...vazeha έγραψε:Παιδια καλησπερα τρεχω το street pilot σε samsung s6 κατεβαζω τον topodrive exe τον αποσυμπιεζω τραβαω το αρχειο και οταν ανοιγω την εφαρμογη μου λεει αδυνατον το ξεκλειδωμα χαρτων τι φταιει?
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Γεια σου Πανο,
σχετικα με την απαντηση σου ...
1. απ'οσο γνωριζω το αρχειο "topodrive exe" προοριζεται για χρηση συσκευων PND της Garmin. Πως μπορουμε να το αγορασουμε για χρηση σε συσκευες android smartphone.
2. ουτε το street pilot " καλος υπαρχει" σε αυτη την συσκευη. Νομιμα τρεχει μονο σε συσκευες Asus smartphone.
εαν εχω κανει λαθος, μπορεις να με διορθωσεις.
ευχαριστω
σχετικα με την απαντηση σου ...
1. απ'οσο γνωριζω το αρχειο "topodrive exe" προοριζεται για χρηση συσκευων PND της Garmin. Πως μπορουμε να το αγορασουμε για χρηση σε συσκευες android smartphone.
2. ουτε το street pilot " καλος υπαρχει" σε αυτη την συσκευη. Νομιμα τρεχει μονο σε συσκευες Asus smartphone.
εαν εχω κανει λαθος, μπορεις να με διορθωσεις.
ευχαριστω
lneam- Active Member
Τόπος : Πειραιας
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 402
Η απάντηση αφορούσε το ερώτημα "κατεβαζω τον topodrive exe τον αποσυμπιεζω τραβαω το αρχειο και οταν ανοιγω την εφαρμογη μου λεει αδυνατον το ξεκλειδωμα χαρτων τι φταιει?".... ένα ερώτημα το οποίο μπορεί να το έχει οποιοσδήποτε για οποιαδήποτε συσκευή.
Το αν μπορεί ή δεν μπορεί, να μπει ο χάρτης, όταν αγοραστεί από τον επίσημο έμπορο, στην συσκευή που κατέχει ο καθένας, αυτό είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί από αυτόν που πουλάει τον χάρτη....
Το αν μπορεί ή δεν μπορεί, να μπει ο χάρτης, όταν αγοραστεί από τον επίσημο έμπορο, στην συσκευή που κατέχει ο καθένας, αυτό είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί από αυτόν που πουλάει τον χάρτη....
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Παρόμοια θέματα
» Garmin Pilot™ iOS
» Garmin Pilot™ Android
» Garmin Announces D2™ Pilot Watch!
» Google street view
» PILOT BEACH RALLY RAID RAID GREECE 2013
» Garmin Pilot™ Android
» Garmin Announces D2™ Pilot Watch!