Συνδεση DC30 κολλάρων σε Garmin Astro 320
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Συνδεση DC30 κολλάρων σε Garmin Astro 320
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.Εχω ένα θεματάκι σε κολλάρα DC30 από Αμερική και μιάς βάσης Garmin astro 320 από Ελλάδα.Ενώ συνδέονται με την βάση δεν φαινεται στον χάρτη το σκυλί.Αυτή την στιγμή δεν έχω το GPS μαζί μου για να κάνω ρυθμίσεις αλλά αν μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποιο link η με κάποιο προσωπικό μήνημα θα το εκτιμούσα.Ευχαριστώ πολύ.
loutsopo- New Member
- Τόπος : Κρήτη
Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2016
Αριθμός μηνυμάτων : 2
Απ: Συνδεση DC30 κολλάρων σε Garmin Astro 320
Καλώς ήρθες στο forum !!
Αν τα κολάρα είναι Αμερικάνικα & το Astro 320 Ελληνικό δεν μπορούν να συνεργαστούν λόγω διαφορετικής συχνότητας λειτουργίας, διάβασε εδω: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αν τα κολάρα είναι Αμερικάνικα & το Astro 320 Ελληνικό δεν μπορούν να συνεργαστούν λόγω διαφορετικής συχνότητας λειτουργίας, διάβασε εδω: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Απ: Συνδεση DC30 κολλάρων σε Garmin Astro 320
Ευχαριστώ για την απάντηση.Κατάλαβα δεν είναι θέμα λογισμικού δηλαδή.
loutsopo- New Member
- Τόπος : Κρήτη
Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2016
Αριθμός μηνυμάτων : 2
Παρόμοια θέματα
» Διαγραφη Γλωσσας Φων. Οδηγιων Μετα Απο Αναβαθμιση Του Χαρτη CNEU NTU Στην Εκδοση 2015.10 Με Το Garmin Express
» Garmin® Introduces New Collars for Astro® and Alpha® Dog Tracking and Training Systems
» DC20, DC30, DC40 Devices Firmware
» Nuvi 2595 & σύνδεση Smartphone Link στο iOS ;
» καθόλου ρεύμα ούτε σύνδεση με υπολογιστή
» Garmin® Introduces New Collars for Astro® and Alpha® Dog Tracking and Training Systems
» DC20, DC30, DC40 Devices Firmware
» Nuvi 2595 & σύνδεση Smartphone Link στο iOS ;
» καθόλου ρεύμα ούτε σύνδεση με υπολογιστή
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|