GPS for vw transporter t3
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
GPS for vw transporter t3
Έχω ένα αυτοκινούμενο vw transporter t3 και ψάχνω να τοποθετήσω κάμερα οπισθοπορείας για να βλέπω καλά πίσω.Επειδή όμως ψάχνομαι και για gps navigator διαβάζοντας σε διάφορα sites, είδα ότι υπάρχουν gps της garmin που συνδιάζουν και κάμερα πίσω(BC30), όπως το nuvicam lmt-d και το dezl lmt-d όμως ξεφεύγουν στις τιμές σε σύνολο με την κάμερα.Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας ως προς το εξής¨
1)υπάρχει φθηνότερο μοντέλο σε nuvi που να υποστηρίζει κάμερα οπισθοπορείας με ανάλογα καλά στοιχεία?
2)σε zumo υπάρχει κάτι ανάλογο που να συνδιάζει και κάμερα πίσω για να το χρησιμοποιώ και όταν ταξιδεύω με μοτοσυκλέτα?
3)Η nuvicam υποστηρίζει χρήση για μοτοσυκλέτα με την κατάλληλη θήκη ή για πεζοπορία?
4)Είναι συμφερότερο να πάρω μία φτηνή κινέζικη κάμερα οπισθοππορείας με μόνιτορ και ένα gps navigator καλό χειρός τύπου montera,montana 650t,680t με αναβαθμίσεις εφ όρου ζωής για χρήση παντού?
Συγνώμη που σας κούρασα,απαντήστε μου όποτε μπορείτε.ευχαριστώ.
1)υπάρχει φθηνότερο μοντέλο σε nuvi που να υποστηρίζει κάμερα οπισθοπορείας με ανάλογα καλά στοιχεία?
2)σε zumo υπάρχει κάτι ανάλογο που να συνδιάζει και κάμερα πίσω για να το χρησιμοποιώ και όταν ταξιδεύω με μοτοσυκλέτα?
3)Η nuvicam υποστηρίζει χρήση για μοτοσυκλέτα με την κατάλληλη θήκη ή για πεζοπορία?
4)Είναι συμφερότερο να πάρω μία φτηνή κινέζικη κάμερα οπισθοππορείας με μόνιτορ και ένα gps navigator καλό χειρός τύπου montera,montana 650t,680t με αναβαθμίσεις εφ όρου ζωής για χρήση παντού?
kanxar- New Member
- Τόπος : THESSALONIKI
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Αριθμός μηνυμάτων : 25
Απ: GPS for vw transporter t3
Σκεπτόμενος την χρήση που έκανες έως τώρα με ορειβατικό GPS[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] περισσότερο θα χαρείς το Montana/Montera παρά τις νέες συσκευέςkanxar έγραψε:4)Είναι συμφερότερο να πάρω μία φτηνή κινέζικη κάμερα οπισθοππορείας με μόνιτορ και ένα gps navigator καλό χειρός τύπου montera,montana 650t,680t με αναβαθμίσεις εφ όρου ζωής για χρήση παντού?
Βέβαια η 4" οθόνη τους ίσως σε δυσκολέψει στο transporter δεν ξέρω και την οξύτητα της όρασής σου
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Άν ακούω και φωνή δεν υπάρχει πρόβλημα.Τα προβλήματα του montera(γιαυτό προσανατολίζομαι ως ποιό σύγχρονο λόγω android) έχουν λυθεί η θα παιδεύομαι(δεν είμαι και πολύ έμπειρος).
kanxar- New Member
Προσοχή με τα μοντέλα που έχουν την ένδειξη LMT-D, αφορά τον δέκτη δεδομένων κίνησης που είναι ψηφιακός (DAB) σύστημα που δεν καλύπτεται ακόμα στην Ελλάδα. Σε εμάς εδώ λειτουργεί το σύστημα δεδομένων κίνησης των συσκευών με κωδικό LMT.
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Ευχαριστώ για την ενημέρωση-προειδοποίηση.
kanxar- New Member
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|