map57 για Here Maps
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
map57 για Here Maps
Καλημέρα σε όλους,
κυκλοφόρησε ο νέος χάρτης για την εφαρμογή Here Maps for Android.
Map57: Q4-2014, Περιέχει αλλαγές εως 15 Αυγούστου 014.
Οδηγίες και πληροφορίες για την αναβάθμιση, εδώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
κυκλοφόρησε ο νέος χάρτης για την εφαρμογή Here Maps for Android.
Map57: Q4-2014, Περιέχει αλλαγές εως 15 Αυγούστου 014.
Οδηγίες και πληροφορίες για την αναβάθμιση, εδώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Απ: map57 για Here Maps
Ευχαριστουμε Χρηστο για την ενημερωση ... !!!
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Χρηστο ευχαριστουμε!!!
Το πολυ καλο ειναι οτι ενημερωνονται μονο οι υποχαρτες που εχουν αλλαγες και δεν χρειαζεται να κατεβασουμε ξανα ολο τον χαρτη!!!
Το πολυ καλο ειναι οτι ενημερωνονται μονο οι υποχαρτες που εχουν αλλαγες και δεν χρειαζεται να κατεβασουμε ξανα ολο τον χαρτη!!!
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Αν εξαφανισατε την λεξη beta δεν εισαστε απλοι δημιουργοι, εισαστε & μαγοι ....
Τρεχω στο εργαστηριο για δοκιμες ...
Τρεχω στο εργαστηριο για δοκιμες ...
Santosan- Administrator
Μετα την αναβαθμιση της εφαρμογης μου εδωσε την αναβαθμιση του Ελληνικου χαρτη που δεν ηταν διαθεσιμη πριν.
Οποιος θελει το apk:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Οποιος θελει το apk:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Santosan- Administrator
Πολυ καλη η αναβαθμιση!!!
Τωρα σε 3D το Mediterranean Cosmos στη θεσσαλονικη, το Βενιζελος στα Σπατα, το Athens Metro Mall, The Mall Athens, Golden Hall, ΜcArthurGlen Athens.....
Μπραβο σας Χρηστο!!!!
Τωρα σε 3D το Mediterranean Cosmos στη θεσσαλονικη, το Βενιζελος στα Σπατα, το Athens Metro Mall, The Mall Athens, Golden Hall, ΜcArthurGlen Athens.....
Μπραβο σας Χρηστο!!!!
x-trail- Honorary Member
Ευχαριστούμε πολύ Κυριάκο, πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο!
Επειδή έχουν ακουστεί κάποιες περιπτώσεις που η ενημέρωση της εφαρμογής δεν έκατσε καλά, όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα, ας απεγκαταστήσει πρώτα την beta εκδοση, κι ας κατεβάσει ξανά από το Play Store την καινούρια έκδοση.
Επειδή έχουν ακουστεί κάποιες περιπτώσεις που η ενημέρωση της εφαρμογής δεν έκατσε καλά, όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα, ας απεγκαταστήσει πρώτα την beta εκδοση, κι ας κατεβάσει ξανά από το Play Store την καινούρια έκδοση.
Κατι τετοιο πρεπει να συνεβει και το ταμπλετ μου.
Ειχα μεσα ξεχασμενη μια εκδοση του ...Οκτωβριου γιατι το εχει μετατρεψει σε παιχνιδομηχανη η κορη μου.
Πηγα να βαλω την εκδοση απο το Google Play και δεν μου την εδινε.
Μετα πηγα στις ηδη εγκατεστημενες εφαρμογες οπου ειδα το Here Beta και μου ελεγε οτι δεν ειναι συμβατο το ταμπλετ (Samsung Galaxy Tab2 GT-P5110 android 4.2.2 noRoot) ενω το ειχα ηδη εγκατεστημενο και "φυσικα" δεν μου εβγαζε ενημερωση...
Eκανα εγκατασταση "απο πανω" το apk που δινει παραπανω ο Μανος (Μανο ευχαριστω πολυ!) και δουλεψε κανονικα με τους χαρτες που ειχε ηδη (Μap56)
Mου εβγαλε οτι υπαρχει αναβαθμιση χαρτων αλλα οταν την εκανα, ο χαρτης ηταν ακομα ο 56 !!!
Το 3D στα αεροδρομια κλπ δουλευει κανονικα.
Αυριο θα τα σβησω ολα και θα περασω την 1.1 "καθαρη"
Εκεινο που με παραξενευει ειναι οτι βγαζει το ταμπλετ ως μη συμβατο.
Μηπως αυτο γινεται γιατι οταν πρωτοβγηκε ειχε android 4.0
Μηπως δλδ η HERE εχει το Tab2 ως μη συμβατο επειδη καποτε φορουσε το 4.0 ;;;
Δεν ξερω πως βγαζει η HERE συσκευες ως "μη συμβατες"...
Εχει φτιαξει λιστα συσκευων ή το Google Play ελεγχει τι Android φοραει η καθε συσκευη (τοτε ομως με 4.2.2 θα επρεπε να ειμαι συμβατος).
Ειχα μεσα ξεχασμενη μια εκδοση του ...Οκτωβριου γιατι το εχει μετατρεψει σε παιχνιδομηχανη η κορη μου.
Πηγα να βαλω την εκδοση απο το Google Play και δεν μου την εδινε.
Μετα πηγα στις ηδη εγκατεστημενες εφαρμογες οπου ειδα το Here Beta και μου ελεγε οτι δεν ειναι συμβατο το ταμπλετ (Samsung Galaxy Tab2 GT-P5110 android 4.2.2 noRoot) ενω το ειχα ηδη εγκατεστημενο και "φυσικα" δεν μου εβγαζε ενημερωση...
Eκανα εγκατασταση "απο πανω" το apk που δινει παραπανω ο Μανος (Μανο ευχαριστω πολυ!) και δουλεψε κανονικα με τους χαρτες που ειχε ηδη (Μap56)
Mου εβγαλε οτι υπαρχει αναβαθμιση χαρτων αλλα οταν την εκανα, ο χαρτης ηταν ακομα ο 56 !!!
Το 3D στα αεροδρομια κλπ δουλευει κανονικα.
Αυριο θα τα σβησω ολα και θα περασω την 1.1 "καθαρη"
Εκεινο που με παραξενευει ειναι οτι βγαζει το ταμπλετ ως μη συμβατο.
Μηπως αυτο γινεται γιατι οταν πρωτοβγηκε ειχε android 4.0
Μηπως δλδ η HERE εχει το Tab2 ως μη συμβατο επειδη καποτε φορουσε το 4.0 ;;;
Δεν ξερω πως βγαζει η HERE συσκευες ως "μη συμβατες"...
Εχει φτιαξει λιστα συσκευων ή το Google Play ελεγχει τι Android φοραει η καθε συσκευη (τοτε ομως με 4.2.2 θα επρεπε να ειμαι συμβατος).
x-trail- Honorary Member
Κυριακο νομιζω οτι μια "καθαρη" εγκατασταση ειναι η καλυτερη επιλογη, μην κρατησεις ουτε τον παλιο φακελο εγκαταστασης κανοντας μετονομασια, ολα απο την αρχη ...
Santosan- Administrator
Η εφαρμογή θεωρητικά δεν έχει δημιουργηθεί για να δουλεύει σεταμπλετ. Παρόλαυτά λειτουργεί κανονικά σε αρκετά ;)
Επίσης, βγήκε νέα ενημέρωση λίγο αργότερα, διορθώνοντας το θεματάκι που προέκυψε με την εγκατάσταση σε τάμπλετ
Επίσης, βγήκε νέα ενημέρωση λίγο αργότερα, διορθώνοντας το θεματάκι που προέκυψε με την εγκατάσταση σε τάμπλετ
Πραγματι Χρηστο η πρωτη ηταν 1.1.407 ενω αυτη που κατεβασα τωρα ειναι η 1.1.410. Θα την ανεβασω να υπαρχει στο forum & αυτη.
Santosan- Administrator
Οπως ακριβως τα λετε ειναι!!!
Πριν λιγο λοιπον το ταμπλετ ειδε "επισημα" στο google play την εφαρμογη και μου εβγαλε και νεα ενημερωση.
Εκανα απεγκατασταση την παλια εκδοση 1.1.407 και μετα "καθαρη" εγκατασταση την 1.1.410
Κατεβασα και τον Μap57 κι ολα πλεον ειναι σωστα.
Mπραβο στην ταχυτητα που αντεδρασε η Nokia!
Πριν λιγο λοιπον το ταμπλετ ειδε "επισημα" στο google play την εφαρμογη και μου εβγαλε και νεα ενημερωση.
Εκανα απεγκατασταση την παλια εκδοση 1.1.407 και μετα "καθαρη" εγκατασταση την 1.1.410
Κατεβασα και τον Μap57 κι ολα πλεον ειναι σωστα.
Mπραβο στην ταχυτητα που αντεδρασε η Nokia!
x-trail- Honorary Member
Το apk σε περιπτωση που χρειαστει ....
Santosan- Administrator
Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου τον Χρήστο για την ενημέρωση, τον Κυριάκο για την διαπίστωση στην εγκατάσταση και τον Μάνο για την "βιβλιοθήκη" υλικού!
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Βρε Πανο ουτε το Οσκαρ να ειχες κερδισει ή τα Grammy Awards ... !!!
Υ.Γ
Μην μου παρεξηγηθεις Πανο απλως αστειευομαι & σε πειραζω ....
Υ.Γ
Μην μου παρεξηγηθεις Πανο απλως αστειευομαι & σε πειραζω ....
Santosan- Administrator
Ξέχασα να ευχαριστήσω τη μαμά μου, το μπαμπά μου, τα παιδιά μου και τέλος τη γυναίκα μου που ακόμα με ανέχεται να τρέχω από δω κι από κει
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Παρόμοια θέματα
» map57 για Here Maps και Here Drive
» Οrux Maps και Orux Maps 3D beta
» HERE Maps στο iOS
» Maps For Mac In OS X Mavericks
» HERE Maps for all Android devices
» Οrux Maps και Orux Maps 3D beta
» HERE Maps στο iOS