My Garmin Sat Nav
Καλώς ήλθατε στο My Garmin Sat Nav ‼️

Πρέπει να συνδεθείτε ή να κάνετε εγγραφή γιά να έχετε πρόσβαση σε όλο το forum

Welcome to My Garmin Sat Nav !!

You must Log in or Register to gain full forum accessΕγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

My Garmin Sat Nav
Καλώς ήλθατε στο My Garmin Sat Nav ‼️

Πρέπει να συνδεθείτε ή να κάνετε εγγραφή γιά να έχετε πρόσβαση σε όλο το forum

Welcome to My Garmin Sat Nav !!

You must Log in or Register to gain full forum access

My Garmin Sat Nav
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Κανονες Λειτουργιας Του Forum

Πήγαινε κάτω

Κανονες Λειτουργιας Του Forum Empty Κανονες Λειτουργιας Του Forum

Δημοσίευση από Santosan Πεμ 11 Οκτ 2012 - 11:01

Κανόνες Λειτουργίας Forum

1. Γενικά

Οι παρακάτω κανόνες διέπουν τη λειτουργία του φόρουμ και τη συμπεριφορά μελών και χρηστών αυτού. Στόχος τους δεν είναι η λογοκρισία ή ο περιορισμός της δυνατότητας των μελών να εκφράσουν ελεύθερα την άποψή τους, αλλά η ομαλή και παραγωγική διεξαγωγή των συζητήσεων. Η εγγραφή και η συμμετοχή κάποιου στο φόρουμ σημαίνει την πλήρη αποδοχή των κανόνων, όπως και της απεριόριστης δυνατότητας των διαχειριστών και συντονιστών να ελέγχουν την εφαρμογή τους. Αν κάποιο μέλος δεν συμφωνεί με τους κανόνες, έχει το δικαίωμα να μη συμμετέχει στις δραστηριότητες και συζητήσεις του φόρουμ.

2. Αποποίηση ευθύνης για το περιεχόμενο των μηνυμάτων

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο φόρουμ αντιπροσωπεύουν τους αποστολείς τους οι οποίοι είναι και αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους. Συνεπώς δεν εκφράζουν τη γνώμη των διαχειριστών / συντονιστών αυτού ή των υπολοίπων μελών. Αν και οι διαχειριστές / συντονιστές παρακολουθούν την τήρηση των κανόνων σωστής λειτουργίας, είναι ευνόητο ότι δεν είναι σε θέση να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή το περιεχόμενο κάθε μηνύματος. Ο χρήστης που ενδεχομένως θίγεται προσωπικά από το περιεχόμενο ενός μηνύματος ή εκτιμά ότι αυτό είναι γενικότερα προσβλητικό και παραβαίνει τις αρχές που διέπουν τη λειτουργία της κοινότητας, παρακαλείται να επικοινωνεί άμεσα με τους διαχειριστές / συντονιστές του φόρουμ μέσω προσωπικού μηνύματος και να εκφράζει τα παράπονα του.

3. Ρόλος των διαχειριστών / συντονιστών

Οι διαχειριστές / συντονιστές του φόρουμ έχουν απεριόριστο δικαίωμα να ελέγχουν και να επιβάλουν την εφαρμογή των κανόνων. Εφόσον το κρίνουν σκόπιμο, μπορούν -με στόχο πάντα την τήρηση των κανόνων και την ομαλή λειτουργία του φόρουμ- να διαγράψουν πλήρως, να κάνουν μη ορατό ή να τροποποιήσουν ένα θέμα συζήτησης, τίτλο, μήνυμα ή υπογραφή. Μπορούν επίσης να επιβάλουν στο μέλος που παρέβη τους κανόνες, ανάλογα με τη σοβαρότητα της παράβασης και την πιθανή επανάληψή της, οτιδήποτε από τα παρακάτω: παρατήρηση μέσω προσωπικού μηνύματος, προληπτικό έλεγχο των μηνυμάτων του, προσωρινή και -ως έσχατο μέτρο- οριστική απαγόρευση της συμμετοχής του στο φόρουμ.

4. Περιεχόμενο των μηνυμάτων

Τόσο τα θέματα που ανοίγουν, όσο και τα μηνύματα που αποστέλλονται σε ένα ήδη ανοιχτό θέμα, πρέπει να είναι συμβατά με τις κατηγορίες συζήτησης, το περιεχόμενο του θέματος και τους σκοπούς του φόρουμ. Ο αποστολέας ενός νέου μηνύματος οφείλει να λαμβάνει υπόψη ότι έχει ως εκείνη τη στιγμή δημοσιευθεί στο συγκεκριμένο θέμα και να αποστέλλει το δικό του μήνυμα έχοντας ως στόχο τον περαιτέρω εμπλουτισμό της συζήτησης. Είναι αυτονόητο ότι οι χρήστες μπορούν να εκφράζουν την άποψή τους ελεύθερα, για κάθε θέμα που ανοίγει και συζητείται. Επιβάλλεται να το κάνουν αυτό με ευγένεια και πνεύμα σεβασμού προς τον συνομιλητή τους, χωρίς τη χρήση προσβλητικών και επιθετικών χαρακτηρισμών και χωρίς να θίγουν, άμεσα ή έμμεσα, τα υπόλοιπα μέλη, θεσμούς ή ακόμα και το ίδιο το θέμα.
Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα σύμφωνο με την θεματολογία του forum και χρειάζεστε βοήθεια ζητήστε το ευγενικά, μην το απαιτείτε, δείξτε υπομονή μέχρι κάποιος από την ομάδα διαχείρισης ή από τα υπόλοιπα μέλη σας βοηθήσει. Προκειμένου να γίνει πιό εύκολη και ταχύτερη η οποιαδήποτε παροχή βοήθειας φροντίστε να κάνετε μία σωστή και πλήρη περιγραφή του προβλήματος και μην ξεχνάτε να αναφέρετε τις ενέργειες που έχετε κάνει μέχρι την δεδομένη χρονική στιγμή.
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε πρόβλημα με κάποιο άλλο μέλος λόγω κακής ή προσβλητικής συμπεριφοράς μην εμπλακείτε μαζί του κατά οποιονδήποτε τρόπο αλλά ενημερώστε τα μέλη διαχείρησης ώστε να επιληφθούν επί του θέματος.
Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η αποστολή περιεχομένου με σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών καθώς και η δημοσίευση «referral links» που αποσκοπούν σε εμπορική διαφήμιση, προσωπική προβολή ιστολογίου-forum ή και προβολή ιστολογίων-forums τρίτων με σκοπό την εσκεμμένη αυτοπροβολή-προβολή ή και αύξηση επισκεπτών-μελών. Επιπρόσθετα των παραπάνω απαγορεύεται η δημοσίευση πειρατικού, πορνογραφικού, απειλητικού, ρατσιστικού ή προσβλητικού για κοινωνικές ομάδες, μειονότητες, εθνότητες και θρησκείες περιεχομένου. Απαγορεύεται επίσης η αποστολή υλικού που υπόκειται σε copyright και η παροχή πληροφοριών για τρόπους απόκτησης ή εκμετάλλευσης κλεψίτυπου λογισμικού. Τέλος, δεν επιτρέπεται στους χρήστες να δημοσιοποιούν στοιχεία των υπολοίπων μελών (πχ. πραγματικό όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση κλπ.) χωρίς την άδεια τους.

5. Χρήση προσωπικών μηνυμάτων (PM)

Η χρήση των προσωπικών μηνυμάτων για την επικοινωνία μεταξύ των μελών είναι ελεύθερη αρκεί να τηρούνται οι κανόνες σωστής συμπεριφοράς. Απαγορεύεται η αποστολή προσβλητικού περιεχομένου, σε περίπτωση που οποιοσδήποτε χρήστης διαπιστώσει κάτι τέτοιο στον προσωπικό του λογαριασμό οφείλει να ενημερώσει την ομάδα διαχείρισης επισυνάπτοντας το ανάλογο μήνυμα χωρίς να εμπλακεί κατά οποιονδήποτε τρόπο με τον αποστολέα. Η χρήση προσωπικών μηνυμάτων προκειμένου να δοθεί βοήθεια σχετικά με διαδικασίες ή αρχεία που υπάρχουν στο forum δεν είναι αποδεκτή και τα μέλη της διαχείρισης δεν θα προσφέρουν τέτοιου είδους υποστήριξη σε κανένα άλλο μέλος.

6. Εγγραφή μελών

Κάθε ενδιαφερόμενος/η να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του φόρουμ έχει το δικαίωμα να υποβάλει αίτημα εγγραφής που γίνεται από την αρχική ιστοσελίδα του Ιστότοπου. Εφόσον αποδέχεται τους κανόνες και ολοκληρώσει την εγγραφή του, μπορεί να συμμετέχει με πλήρη δικαιώματα στις συζητήσεις. Τα μέλη έχουν δικαίωμα να διατηρούν ένα μόνο λογαριασμό στο φόρουμ.

Santosan
Santosan
Administrator
Administrator

Άντρας Ηλικία : 54
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης