nuvi 50LM PNG εικόνες (symbols)
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
nuvi 50LM PNG εικόνες (symbols)
Παιδιά γνωρίζει κάποιος να μου πει που μπορώ να αποθηκεύσω εικόνες png τις οποίες εχω φτιάξει εγώ;
Ανοίγοντας τον φάκελο της συσκευής στο pc εχει ολους τους φακέλους όπως garmin,keyboards,screenshot,voice,nuvi drive,gpx,map,text,help,poi,vehicle και δεν ξέρω αν μπορώ και που να τις αποθηκεύσω.
Ανοίγοντας τον φάκελο της συσκευής στο pc εχει ολους τους φακέλους όπως garmin,keyboards,screenshot,voice,nuvi drive,gpx,map,text,help,poi,vehicle και δεν ξέρω αν μπορώ και που να τις αποθηκεύσω.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την fireman στις Δευ 24 Φεβ 2014 - 11:24, 1 φορά
fireman- New Member
-
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 5
Απ: nuvi 50LM PNG εικόνες (symbols)
Γιάννη μπορείς να γίνεις πιο σαφείς αυτές οι εικόνες Png για τι χρήση προορίζονται?fireman έγραψε:Παιδιά γνωρίζει κάποιος να μου πει που μπορώ να αποθηκεύσω εικόνες png τις οποίες εχω φτιάξει εγώ;

thundercastle- Advanced Member
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 870
Το Nuvi 50 δεν πρεπει να εχει εφαρμογη Picture Viewer οποτε δεν νομιζω οτι εχει νοημα η αποθηκευση εικονων στην εσωτερικη μνημη. Ο φακελος που διαβαζει φωτο οταν υπαρχει Picture Viewer ειναι ο "Picture".
Santosan- Administrator
-
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Καλησπέρα σε όλους παιδιά αυτό που θέλω να κάνω με τις εικόνες png τις οποίες εχω αναφέρει πιο πάνω είναι όταν μπαίνουμε στο μενού και πάμε στα αγαπημένα στις διαδρομές που έχουμε αποθηκεύσει μπορούμε όταν κάνουμε επεξεργασία και να βάλουμε εικόνα π.χ. σε σχολείο εχει να βάλουμε σχολικό.thundercastle έγραψε:Γιάννη μπορείς να γίνεις πιο σαφείς αυτές οι εικόνες Png για τι χρήση προορίζονται?fireman έγραψε:Παιδιά γνωρίζει κάποιος να μου πει που μπορώ να αποθηκεύσω εικόνες png τις οποίες εχω φτιάξει εγώ;
fireman- New Member
-
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 5
Τα εικονιδια που χρησιμοποιει η συσκευη σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι φιξαρισμενα μεσα στο firm, δεν μπορει δηλαδη ο χρηστης να προσθεσει ή να αφαιρεσει.
Santosan- Administrator
-
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879

» Garmin Nuvi 50LM και ελλειψη οδων.....
» Αλλαγή χρώματος (γραμμή πορείας) nuvi 50LM
» Nuvi 660
» Garmin nuvi 250 αδυναμία σύνδεσης με τον υπολογιστή
» NUVI 40
» Αλλαγή χρώματος (γραμμή πορείας) nuvi 50LM
» Nuvi 660
» Garmin nuvi 250 αδυναμία σύνδεσης με τον υπολογιστή
» NUVI 40
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|