Έσπασε η οθόνη στο Garmin μου...
+2
thundercastle
dim68
6 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Έσπασε η οθόνη στο Garmin μου...
ωραία πράγματα σιγουρα!!! και σου έμεινε και η γνώση περα απο το δώρο!!!
ZAFIR- Expert Member
-
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1934
Ναι! Να' ναι καλά η Ευτυχούλα..!
Μικρή η οθόνη του όμως ρε γαμώ το του... Κι έχω και πρεσβυωπία!
Μικρή η οθόνη του όμως ρε γαμώ το του... Κι έχω και πρεσβυωπία!
dim68- Senior Member
-
Τόπος : Μεσσηνία
Ημερομηνία εγγραφής : 17/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1088
Καλορίζικο Δημήτρη, έχω το 2595 αλλάζουν μόνο οι ίντσες, και εγώ καινούργιο λίγων ημερών. Μαζί θα τα μάθουμε......dim68 έγραψε:
Τι μέρος του λόγου είναι βρε παιδιά το 2495; Το έχει κανένας;
thundercastle- Advanced Member
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 870
dim68 έγραψε:Μικρή η οθόνη του όμως ρε γαμώ το του... Κι έχω και πρεσβυωπία!
Η λυση ειναι να φορας το γυαλακι για "κοντα", θα φαινεσαι & πιο σοφιστικε Δημητρη. Εγω εχω μυωπια & τα εχω συνηθισει αφου τα φοραω απο τα 27 μου αν & με την δουλεια που κανω μερικες φορες ειναι πολυ κουραστικα.
Αντε να φτιαξεις & το 50αρι να τελειωνεις γιατι σε λιγο θα μαθουμε αν φλασαρονται οι συσκευες του 2012 με τα firmware του 2013 & εκει θα πεσουν υπερωριες ...

Υ.Γ.
Εχε το νου σου μην σε παρουν χαμπαρι οτι εχεις δυο συσκευες GPS, ειδικα το 2495 θεωρειται διλιτρο, βλεπω τον Στουρναρα στην πορτα να σου ζηταει οικονομικο ελεγχο ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Santosan στις Παρ 1 Φεβ 2013 - 19:50, 1 φορά
Santosan- Administrator
-
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
@ dim68:
Καλορίζικο το 2495 Δημήτρη! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αν σε παρηγορεί, απόκτησα κι εγώ πρόσφατα πρεσβυωπία, αλλά μια χαρά βολεύομαι ακόμη με τις 4,3" του Nuvi 660. Όλα είναι θέμα συνήθειας. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Το Nuvi 50 οπωσδήποτε να το φτιάξεις. Η εμπειρία που θ' αποκτήσεις είναι πολύ καλή, η δε χαρά μόλις δεις ότι το έφτιαξες με χαμηλό κόστος με τα χέρια σου θα είναι πολύ μεγάλη! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
@ Santosan:
Μάνο, μου έκοψες τα φτερά! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Απ' τη μια μου πρότεινες το 2495 & τώρα λες ότι θα μας έρθει ο Στουρνάρας! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Μήπως το 660 μου λόγω παλαιότητας δεν θεωρείται τεκμήριο; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Καλορίζικο το 2495 Δημήτρη! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αν σε παρηγορεί, απόκτησα κι εγώ πρόσφατα πρεσβυωπία, αλλά μια χαρά βολεύομαι ακόμη με τις 4,3" του Nuvi 660. Όλα είναι θέμα συνήθειας. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Το Nuvi 50 οπωσδήποτε να το φτιάξεις. Η εμπειρία που θ' αποκτήσεις είναι πολύ καλή, η δε χαρά μόλις δεις ότι το έφτιαξες με χαμηλό κόστος με τα χέρια σου θα είναι πολύ μεγάλη! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
@ Santosan:
Μάνο, μου έκοψες τα φτερά! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Απ' τη μια μου πρότεινες το 2495 & τώρα λες ότι θα μας έρθει ο Στουρνάρας! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Μήπως το 660 μου λόγω παλαιότητας δεν θεωρείται τεκμήριο; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
evankouros- Advanced Member
-
Τόπος : Καρντάσι μεγαλωμένο, Χάμω γεννημένο, από Μακεδονία/Κρήτη-Θεσσαλία/Ήπειρο ριζωμένο...
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 579
Πρεπει να καταθεσεις πινακιδες απο το 660, αλλιως θα τον δεις στην εξωπορτα με το μπλοκακι στο χερι.
Santosan- Administrator
-
evankouros έγραψε:@ dim68:
Καλορίζικο το 2495 Δημήτρη!
Το Nuvi 50 οπωσδήποτε να το φτιάξεις. Η εμπειρία που θ' αποκτήσεις είναι πολύ καλή, η δε χαρά μόλις δεις ότι το έφτιαξες με χαμηλό κόστος με τα χέρια σου θα είναι πολύ μεγάλη!
@ Santosan:
...καλορίζικο κι από εμένα Δημήτρη το 2495 !
...αλλά όπως λέει κι ο Βαγγέλης να φτιάξεις το παλιό και ...αχρείαστη να είναι ... αλλά η εμπειρία σου θα είναι χρήσιμοι για όλους μας!!!

....όσο για να αντιμετωπίσεις τον Στούρνο (

navitraveler- Advanced Member
-
Τόπος : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 12/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 994
navitraveler έγραψε:....όσο για να αντιμετωπίσεις τον Στούρνο ([Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] τον Στουρνάρα ήθελα να πώ)...φτιάξε μια offshore!!!!... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Η καλυτερη ατακα ολης της εβδομαδας που περασε .... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Santosan- Administrator
-
Μάνο, αρχίζω να σε υποψιάζομαι...
Και που ξέρω γω γιατί μας βάζεις να δηλώνουμε στο προφίλ μας τις συσκευές μας, τα λογισμικά μας, τα λειτουργικά μας και ότι άλλο έχουμε! Ε;;; Γιατί;;;
Μόλις έγραψε ο Τάσος τη λέξη Στουρνάρας, συγκινήθηκες απότομα! Πιθανόν να δάκρυσες από τη πολύ συγκίνηση. Και έβαλες τη φράση του τοπ 1...
'Ύποπτος!
Και που ξέρω γω γιατί μας βάζεις να δηλώνουμε στο προφίλ μας τις συσκευές μας, τα λογισμικά μας, τα λειτουργικά μας και ότι άλλο έχουμε! Ε;;; Γιατί;;;
Μόλις έγραψε ο Τάσος τη λέξη Στουρνάρας, συγκινήθηκες απότομα! Πιθανόν να δάκρυσες από τη πολύ συγκίνηση. Και έβαλες τη φράση του τοπ 1...
'Ύποπτος!
dim68- Senior Member
-
Στην Ελλαδα ολοι ειναι ενοχοι μεχρι να αποδειχθει το αντιθετο. Απο την αλλη σκεψου, πως θα ρωτησεις για μια συσκευη που δεν εχεις δηλωσει στο προφιλ σου, θα ερθει ο συντονιστης του forum & θα σου πει ποθεν εσχες ; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Κοιτα να ολοκηρωσεις την διαδικασια επισκευης & να προχωρησεις στην ολοκληρωση του Survival γιατι θα πεσουν προστιμα για ληξιπροθεσμες οφειλες ακομα & αν φτιαξεις offshore που λεει & o Τασος ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Κοιτα να ολοκηρωσεις την διαδικασια επισκευης & να προχωρησεις στην ολοκληρωση του Survival γιατι θα πεσουν προστιμα για ληξιπροθεσμες οφειλες ακομα & αν φτιαξεις offshore που λεει & o Τασος ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Santosan- Administrator
-
Το Digitizer το έχω παραγγείλει ήδη! Εντασσόμενος και συμορφόμενος στη πολιτική λιτότητας, της εκπορευόμενης εκ της Ανώτατης Αρχής, παρήγγειλα μόνο το Digitizer και όχι ολόκληρη την Οθόνη.
dim68- Senior Member
-
Μπραβο Δημητρη, πολυ χαιρομαι & πιστευω οτι & εσυ το ιδιο μολις το δεις να δουλευει ξανα.
Santosan- Administrator
-
Παιδιά!!!
Απίστευτο, αλλά το Nuvi 50 είναι ξανά σαν καινούριο!!!!!!!
Σήμερα το πρωί έλαβα το Digitizer και το απόγευμα πριν λίγη ώρα έγινε και η συγκόλληση (από φίλο του φίλου ω φίλε)!
Ειλικρινά, δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω το MY GARMIN SAT NAV, όλα τα παιδιά εδώ μέσα για τη στήριξη τους και ειδικά το Μάνο, που μου βρήκε το ανταλλακτικό και που με έπεισε οτι μπορώ να επισκευάσω τη συσκευή που είχα για φούντο...
Το μόνο άσχημο της υπόθεσης είναι ότι επειδή η συγκόλληση δεν έγινε παρουσία μου, δεν έχω ούτε φωτογραφία από τη διαδικασία...
Κατα τ'άλλα όμως, όλα πήγαν τέλεια και μάλιστα, σήμερα που βγήκε και το νέο Firmware!!!
Σας ευχαριστώ από τη καρδιά μου όλους!
Σε ευχαριστώ θερμά Μάνο!
Απίστευτο, αλλά το Nuvi 50 είναι ξανά σαν καινούριο!!!!!!!
Σήμερα το πρωί έλαβα το Digitizer και το απόγευμα πριν λίγη ώρα έγινε και η συγκόλληση (από φίλο του φίλου ω φίλε)!
Ειλικρινά, δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω το MY GARMIN SAT NAV, όλα τα παιδιά εδώ μέσα για τη στήριξη τους και ειδικά το Μάνο, που μου βρήκε το ανταλλακτικό και που με έπεισε οτι μπορώ να επισκευάσω τη συσκευή που είχα για φούντο...
Το μόνο άσχημο της υπόθεσης είναι ότι επειδή η συγκόλληση δεν έγινε παρουσία μου, δεν έχω ούτε φωτογραφία από τη διαδικασία...
Κατα τ'άλλα όμως, όλα πήγαν τέλεια και μάλιστα, σήμερα που βγήκε και το νέο Firmware!!!
Σας ευχαριστώ από τη καρδιά μου όλους!
Σε ευχαριστώ θερμά Μάνο!
dim68- Senior Member
-
Δημητρη χαρηκα παρα πολυ για τα καλα νεα φιλε μου !!!
Ειναι μια απο εκεινες τις φορες που με κανουν να πιστευω οτι αξιζει τον κοπο ολη η ταλαιπωρια & η προσπαθεια που γινεται εδω απο ολα τα μελη.
Μπραβο Δημητρη !!!
Ειναι μια απο εκεινες τις φορες που με κανουν να πιστευω οτι αξιζει τον κοπο ολη η ταλαιπωρια & η προσπαθεια που γινεται εδω απο ολα τα μελη.
Μπραβο Δημητρη !!!
Santosan- Administrator
-
Εύγε Δημήτρη!

-
Τόπος : Καρντάσι μεγαλωμένο, Χάμω γεννημένο, από Μακεδονία/Κρήτη-Θεσσαλία/Ήπειρο ριζωμένο...
Σε σας φίλε Βαγγέλη όλα τα εύγε! Σε μένα η χαρά!
dim68- Senior Member
-
Δημήτρη, ειλικρινά χαίρομαι που μπορούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, ειδικά τους δύσκολους αυτούς καιρούς.

-
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2

» Nuvi 30 - Απεικονιση των δρομων στην οθονη του πλοηγου
» Παρμπρίζ ως οθόνη ;
» σπασμένη οθόνη σε 3760Τ
» Nuvi 3490 - Ράγισε η οθόνη
» Nuvi 3490 Πρόβλημα με οθόνη
» Παρμπρίζ ως οθόνη ;
» σπασμένη οθόνη σε 3760Τ
» Nuvi 3490 - Ράγισε η οθόνη
» Nuvi 3490 Πρόβλημα με οθόνη