Συντεταγμένες ΕΓΣΑ
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Συντεταγμένες ΕΓΣΑ
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Δε το κατέχω και πολύ το αντικείμενο και θέλω τη βοήθειά σας.
Υπάρχει κάποιος σύνδεσμος online ή κάποιο πρόγραμμα ώστε να μετατρέπω τις συντεταγμένες μιας περιοχής που έχω μαρκάρει στο google earth να μου βγάζει συντεταγμένες ΕΓΣΑ? Παλαιότερα μια χαρά χρησιμοποιούσα τον παρακάτω σύνδεσμο,[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] αλλά όταν μπαίνω να κάνω μετατροπή συντεταγμένων σε ΕΓΣΑ δε λειτουργεί διότι δεν είνα πλεον free. Υπάρχει κάτι ανάλογο σε κάποιον άλλο σύνδεσμο?
Υπάρχει κάποιος σύνδεσμος online ή κάποιο πρόγραμμα ώστε να μετατρέπω τις συντεταγμένες μιας περιοχής που έχω μαρκάρει στο google earth να μου βγάζει συντεταγμένες ΕΓΣΑ? Παλαιότερα μια χαρά χρησιμοποιούσα τον παρακάτω σύνδεσμο,[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] αλλά όταν μπαίνω να κάνω μετατροπή συντεταγμένων σε ΕΓΣΑ δε λειτουργεί διότι δεν είνα πλεον free. Υπάρχει κάτι ανάλογο σε κάποιον άλλο σύνδεσμο?
spartakus- New Member
- Τόπος : Λαμια
Ημερομηνία εγγραφής : 17/05/2016
Αριθμός μηνυμάτων : 2
Απ: Συντεταγμένες ΕΓΣΑ
Διαβασε εδω: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Για online μετατροπη πηγαινε στην σελιδα της Γεωγραφικης Υπηρεσιας Στρατου
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Εκει πατα πρωτα το Καθαρισμος, βαλε τις συντεταγμενες σε WGS 84 και πατα το Εντοπισμος στο χαρτη.
Αν θελεις την αναποδη μετατροπη, επιλεγεις Χ/Υ ΕΓΣΑ87, παλι Καθαρισμος, βαζεις τα Χ και Υ και πατας το Εντοπισμος στο χαρτη.
Για online μετατροπη πηγαινε στην σελιδα της Γεωγραφικης Υπηρεσιας Στρατου
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Εκει πατα πρωτα το Καθαρισμος, βαλε τις συντεταγμενες σε WGS 84 και πατα το Εντοπισμος στο χαρτη.
Αν θελεις την αναποδη μετατροπη, επιλεγεις Χ/Υ ΕΓΣΑ87, παλι Καθαρισμος, βαζεις τα Χ και Υ και πατας το Εντοπισμος στο χαρτη.
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Απ: Συντεταγμένες ΕΓΣΑ
χμ....
Αυτά τα θέματα τα είδες?
Δεν ξέρω μπορείς να βρεις τρόπο να τα τρέξεις σε MAC όμως, καθώς δεν σκαμπάζω από αυτό το λειτουργικό
Αυτά τα θέματα τα είδες?
Δεν ξέρω μπορείς να βρεις τρόπο να τα τρέξεις σε MAC όμως, καθώς δεν σκαμπάζω από αυτό το λειτουργικό
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Παρόμοια θέματα
» Συντεταγμενες
» Λαθη στη μετατροπη συντεταγμενων ΕΓΣΑ87 (GGRS 87) και WGS84
» GPS2EGSA87 - Μετασχηματισμοί συντεταγμένων στα Ελληνικά data
» Μετατροπή συντεταγμένων από Κτηματολόγιο (ΕΓΣΑ 87 / GGRS 87 ή και HATT) σε Google Earth (WGS 84)
» Λαθη στη μετατροπη συντεταγμενων ΕΓΣΑ87 (GGRS 87) και WGS84
» GPS2EGSA87 - Μετασχηματισμοί συντεταγμένων στα Ελληνικά data
» Μετατροπή συντεταγμένων από Κτηματολόγιο (ΕΓΣΑ 87 / GGRS 87 ή και HATT) σε Google Earth (WGS 84)
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης