Κυκλοφορια
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Κυκλοφορια
Καλα η ενημερωση για την κυκλοφορια ειναι σε κωμικη κατασταση .... Απορω πως η εδω αντιπροσωπεια εχει το θρασος να λεει οτι υπαρχει αυτη η δυνατητα σε συσκευες της.. Αυτο ειναι καθαρη παραπλανηση καταναλωτη... Εχω το garmin 2689 lmt
py3ida- New Member
- Τόπος : athens
Ημερομηνία εγγραφής : 19/03/2016
Αριθμός μηνυμάτων : 10
Απ: Κυκλοφορια
Η αλήθεια είναι ότι δεν είσαι ο πρώτος χρήστης που εκφράζει παράπονα σχετικά με την υπηρεσία δεδομένων κυκλοφορίας ...
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Ενώ πριν από μερικούς μήνες η συσκευή έδειχνε υποτυπωδώς και σε ορισμένες περιοχές κάτι ελάχιστες πληροφορίες για την κυκλοφοριακή κίνηση φυσικά πάντα λανθασμένες εδώ και δυο μήνες δεν δείχνει απολύτως τίποτα και απλά λέει με ένα μήνυμα ότι ψάχνει κυκλοφοριακά δεδομένα ... Έχω το garmin 2689 lmt με τσεκαρισμένο μόνον τον ελληνικό χάρτη ... Φυσικά έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις .. Ξέρει κανείς τι στο καλό γίνεται με την περιβόητη ενημέρωση κυκλοφορίας ???
py3ida- New Member
- Τόπος : athens
Ημερομηνία εγγραφής : 19/03/2016
Αριθμός μηνυμάτων : 10
Εκτός από περιβόητη έχει γίνει & ακριβοθώρητη πλέον. Δεν έχει να κάνει με την συσκευή σου αλλά με την ροή των δεδομένων που όπως φαίνεται στέρεψε ...........
Santosan- Administrator
το αστειο ειναι οτι σε επικοινωνια που ειχα με την αντιπροσωπεια στην ελλαδα η απαντηση τους ηταν να παω την συσκευη εκει να την δουν με κοστος 15 συν φπα!!!
peramak- New Member
- Τόπος : peiraias
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ευτυχώς, δηλαδή, που αγόρασα πρόσφατα το "φτωχό" Nuvi 65, γιατί γλυκοκοίταζα τις συσκευές με ενημέρωση για την κίνηση στους δρόμους! Λες και είχα ένστικτο!
GUS- New Member
Τόπος : Πετρούπολη Αττικής
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2017
Αριθμός μηνυμάτων : 15
peramak έγραψε:το αστειο ειναι οτι σε επικοινωνια που ειχα με την αντιπροσωπεια στην ελλαδα η απαντηση τους ηταν να παω την συσκευη εκει να την δουν με κοστος 15 συν φπα!!!
Καλησπέρα & καλώς ήρθες στο forum Πέτρο !
Το εικονιδιάκι της κυκλοφορίας στην οθόνη της συσκευής γίνεται πράσινο ή παραμένει γκρί ;
GUS έγραψε:Ευτυχώς, δηλαδή, που αγόρασα πρόσφατα το "φτωχό" Nuvi 65, γιατί γλυκοκοίταζα τις συσκευές με ενημέρωση για την κίνηση στους δρόμους! Λες και είχα ένστικτο!
Πάει καιρός που δεν βλέπω δεδομένα κίνησης στην συσκευή, δυστυχώς δεν υπάρχει καμμία ενημέρωση σχετικά με την τύχη της συγκεκριμένης υπηρεσίας όπως δεν υπάρχει καμμία ενημέρωση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα αναβαθμίσεων του Auto Drive. Δεν γνωρίζω τίποτα, δεν υπάρχει καμμία επικοινωνία, καλό είναι λοιπόν ότι απορία έχετε να τους "ενοχλείτε" ...
Santosan- Administrator
καλησπερα Μανο και καλως σας βρηκα! ενα πολυ μεγαλο μπραβο για ολη την δουλεια που κανετε εδω. Η συσκευή μου ειναι η garmin nuvi 2557lmt με ενσωματωμένο στην συσκευή τον δεκτη και οχι στο καλωδιο. Στην ελλαδα λοιπον ο, τι μου εχει βγαλει ειναι συνηθως το κλασικο μπλε κουτακι με το θαυμαστικο που δηλωνει η αστυνομικη δραστηριοτητα η τηρηση οριων με τα λεγομενα της συσκευής παντα. Το εικονίδιο της κινησης δεν ειναι στην κεντρικη μου οθονη αλλα στα εργαλεια και αναλογα ποτε γινεται πορτοκαλι ποτε πρασινο, δειχνει και λεει οτι κανει ληψη δεδομενων αλλα....Δοκιμασα και μεσα απο τα developer settings να τεσταρω το traffic receiver δινοντας διαφορες συχνοτητες και ειδα οτι δεν εχει θεμα αυτο μονο που με προβληματιζει ειναι οτι επιλεγει πχ σαν παροχο την dis trafficnav gr κι εχει διπλα αυτο το εικονίδιο $ ενω εχω δωρεαν ληψη δεδομένων σε ολη την ευρωπη.
peramak- New Member
οριστε και η απαντηση που μου ειχαν στειλει σε ερωτηση για το αν λειτουργει η υπηρεσια
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
peramak- New Member
Μια που ανοίξαμε το θέμα με τα δεδομένα κίνησης, με συνδεμένη την συσκευή στην βάση της στο αυτοκίνητο & αφού είχε πρασινίσει το εικονίδιο έβγαλα μερικά στιγμιότυπα τόσο από το μενού "Κίνησης" όσο & από το "Developer Info" .
Επειδή το έχω τσεκάρει & άλλη φορά αρκετά πιο παλιά τα δεδομένα κίνησης τα πέρναμε από την DIS.
Επειδή το έχω τσεκάρει & άλλη φορά αρκετά πιο παλιά τα δεδομένα κίνησης τα πέρναμε από την DIS.
Santosan- Administrator
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|