Auto Drive TYP Files Εως 2.40
+2
antonis
Santosan
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Auto Drive TYP Files Εως 2.40
Συλλογη απο TYP για τον Auto Drive Hellas φτιαγμενα απο τα μελη του My Garmin Sat Nav.
Auto Drive Hellas
Auto Drive Hellas Panoshm 27-12-12 / Ell / Nuvi 3xxx / StreetPilot με screenshots από το StreetPilot και screenshots of user "p.a.o.k. (+3 pixels)"
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Auto Drive Hellas Panoshm 05-05-12 / Ell / Nuvi 3590 με screenshots of user "p.a.o.k. (+2 pixels)"
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Auto Drive Hellas X-Trail 31-1-12 Ell/Eng -- / 34xx-37xx-35xx / 60csx / Mapsource = υπολοιπα ΝUVIs
Auto Drive Hellas Santosan 10-09-11 El / En 37XX & Nuvi:
Auto Drive Hellas Santosan 08-08-11 El & En 37XX:
Auto Drive Hellas
Auto Drive Hellas Panoshm 27-12-12 / Ell / Nuvi 3xxx / StreetPilot με screenshots από το StreetPilot και screenshots of user "p.a.o.k. (+3 pixels)"
- Σπόιλερ:
Έχω κάνει ΟΛΟΥΣ του δρόμους μεγαλύτερους κατά 3 pixels ώστε να διατηρηθεί η κυριαρχική "δομή" τους
screenshots StreetPilot
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
screenshots of user "p.a.o.k."
Auto Drive Hellas Panoshm 05-05-12 / Ell / Nuvi 3590 με screenshots of user "p.a.o.k. (+2 pixels)"
- Σπόιλερ:
- Έχω κάνει ΟΛΟΥΣ του δρόμους μεγαλύτερους κατά 2 pixels ώστε να διατηρηθεί η κυριαρχική "δομή" τους
screenshots of user "p.a.o.k."
Ξεκινάμε:
AutoDrive:
AutoDrive typ Πάνος:
CN:
AutoDrive:
AutoDrive Typ Πάνος:
CN:
AutoDrive:
AutoDrive typ Πάνος:
CN:
AutoDrive:
AutoDrive typ Πάνος:
CN:
Auto Drive Hellas X-Trail 31-1-12 Ell/Eng -- / 34xx-37xx-35xx / 60csx / Mapsource = υπολοιπα ΝUVIs
- Σπόιλερ:
- Αλλαγες που εγιναν απο τα προηγουμενα ΤΥΡ μου:
- Οι μωβ χωματοδρομοι εγιναν καφε
- αλλαξαν τα χρωματα στις Ραμπες για καλυτερη απεικονιση των High speed και Low speed Ramps (ανοιχτο πρασινο και ανοιχτο κοκκινο αντιστοιχα)
-αλλαγες χρωματων στο λατινικο ΤΥΡ για το 60csx (και το λατινικο Mapsource), γιατι το 60csx ΔΕΝ συμπαθει το κιτρινο.
H σειρα "κατηγοριοποιησης" των δρομων ειναι:
1) Πρασινο (αυτοκινητοδρομοι)
2) Κοκκινο (Εθνικοι Οδοι) --- [60csx - σκουρο κοκκινο]
3) Πορτοκαλι (επαρχιακοι) --- [60csx - κοκκινο]
4) Κιτρινο (δευτερευοντες επαρχιακοι) --- [60csx - πορτοκαλι]
5) Γκρι (δρομοι οικισμων) --- [60csx - σκουρο γκρι]
6) Καφε (Χωματοδρομοι)
Τα εντονα χρωματα τα επιλεγω γιατι θελω να μπορω να εντοπιζω τους δρομους "μονο με μια ματια", και να ξεχωριζω ποιος ειναι τι, ειδικα οταν δεν κανω πλοηγηση και απλως το εχω ανοιχτο και παρατηρω τι δρομοι υπαρχουν τριγυρω μου.
Οι δρομοι εχουν ενα "συμβιβαστικο" παχος για καθε συσκευη, ωστε εντος πολης να μην μπουκωνει η οθονη, αλλα και εκτος πολης να φαινονται ικανοποιητικα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Auto Drive Hellas Santosan 10-09-11 El / En 37XX & Nuvi:
- Σπόιλερ:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- Σπόιλερ:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- Σπόιλερ:
Auto Drive Hellas Santosan 08-08-11 El & En 37XX:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Αρχεία
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Santosan στις Πεμ 23 Οκτ 2014 - 23:51, 9 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : Ενημέρωση του typ Auto Drive Hellas Panoshm 27-12-12 / Ell / Nuvi 3xxx / StreetPilot)
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Auto Drive TYP Files
Παιρνω το TYP του Κυριάκου... Auto Drive Hellas X-Trail 31-1-12 Ell/Eng - / NUVIs / 34xx-37xx / 60csx / Mapsource, για Nuvi 37x με ανάλυση 800χ480, αλλα το πλάτος των δρόμων δεν αλλάζει; ετσι πρεπει να ειναι;
Απ: Auto Drive TYP Files Εως 2.40
antonis έγραψε:Παιρνω το TYP του Κυριάκου... Auto Drive Hellas X-Trail 31-1-12 Ell/Eng - / NUVIs / 34xx-37xx / 60csx / Mapsource, για Nuvi 37x με ανάλυση 800χ480, αλλα το πλάτος των δρόμων δεν αλλάζει; ετσι πρεπει να ειναι;
Αν πατήσεις στο "ΣΠΟΙΛΕΡ" του Κυριάκου, θα δεις ότι γράφει:
Αλλαγες που εγιναν απο τα προηγουμενα ΤΥΡ μου:
- Οι μωβ χωματοδρομοι εγιναν καφε
- αλλαξαν τα χρωματα στις Ραμπες για καλυτερη απεικονιση των High speed και Low speed Ramps (ανοιχτο πρασινο και ανοιχτο κοκκινο αντιστοιχα)
-αλλαγες χρωματων στο λατινικο ΤΥΡ για το 60csx (και το λατινικο Mapsource), γιατι το 60csx ΔΕΝ συμπαθει το κιτρινο.
.
.
.
Τα εντονα χρωματα τα επιλεγω γιατι θελω να μπορω να εντοπιζω τους δρομους "μονο με μια ματια", και να ξεχωριζω ποιος ειναι τι, ειδικα οταν δεν κανω πλοηγηση και απλως το εχω ανοιχτο και παρατηρω τι δρομοι υπαρχουν τριγυρω μου.
Οι δρομοι εχουν ενα "συμβιβαστικο" παχος για καθε συσκευη, ωστε εντος πολης να μην μπουκωνει η οθονη, αλλα και εκτος πολης να φαινονται ικανοποιητικα!
Κυρίως χρώματα έχει αλλάξει, το πάχος δεν το έχει πειράξει "πολύ" ώστε να είναι αναγνώσιμος ο χάρτης από περισσότερες συσκευές....
Αν θέλεις "πλάτος" δρόμων, δοκίμασε κάποιο από τα δικά μου:
Auto Drive Hellas Panoshm 05-05-12 / Ell / Nuvi 3590 με screenshots of user "p.a.o.k. (+2 pixels)" ή το
Auto Drive Hellas Panoshm 05-05-12 / Ell / Nuvi 3590 με screenshots of user "p.a.o.k. (+3 pixels)"
για να δεις τι σε βολεύει... τα χρώματα όμως δεν τα έχω πειράξει εγώ...
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Έγινε ενημέρωση του 1ου post με typ για τον Auto Drive Hellas (Panoshm 27-12-12 / Ell / Nuvi 3xxx / StreetPilot)
Το typ αφορά φυσικά και την σειρά Nuvi 3xxx αφού ο φίλτατος p.a.o.k. έχει επιβεβαιώσει με screenshots από το Nuvi3590
Μέσα στο spoiler θα βρείτε και τα screenshots από το StreetPilot
Το typ αφορά φυσικά και την σειρά Nuvi 3xxx αφού ο φίλτατος p.a.o.k. έχει επιβεβαιώσει με screenshots από το Nuvi3590
Μέσα στο spoiler θα βρείτε και τα screenshots από το StreetPilot
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Μπραβο Πανο, μηπως & τους αρεσουν τα χρωματα & δωσουν αναβαθμιση.
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Κυριάκο, θα σου ήταν εύκολο το ΤΥΡ ''Auto Drive Hellas X-Trail 31-1-12 Ell/Eng''
να γίνει για συσκευές με μικρή ανάλυση; Στο 2495 ψιλομπουκώνει κάπως. Ευχαριστώ πολύ.
να γίνει για συσκευές με μικρή ανάλυση; Στο 2495 ψιλομπουκώνει κάπως. Ευχαριστώ πολύ.
dim68- Senior Member
Τόπος : Μεσσηνία
Ημερομηνία εγγραφής : 17/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1088
Βεβαιως, το απογευματακι.
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Δημητρη το πρωι σου απαντησα απο το κινητο και δεν ειδα πολυ καλα το μηνυμα.
Δεν χρειαζεται να φτιαξω νεο ΤΥΡ.
Το ΤΥΡ για συσκευες με μικροτερες αναλυσεις ειναι αυτο του Mapsource.
Eκει οι δρομοι εχουν το "φυσιολογικο" τους παχος.
Διορθωσα και το πρωτο ποστ ωστε να φαινεται οτι το ΤΥΡ για Mapsource ειναι ΚΑΙ για τα υπολοιπα NUVIs
Συγγνωμη για την αβλεψια μου το πρωι...
Δεν χρειαζεται να φτιαξω νεο ΤΥΡ.
Το ΤΥΡ για συσκευες με μικροτερες αναλυσεις ειναι αυτο του Mapsource.
Eκει οι δρομοι εχουν το "φυσιολογικο" τους παχος.
Διορθωσα και το πρωτο ποστ ωστε να φαινεται οτι το ΤΥΡ για Mapsource ειναι ΚΑΙ για τα υπολοιπα NUVIs
Συγγνωμη για την αβλεψια μου το πρωι...
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Σ ευχαριστώ Κυριάκο, εγώ πρέπει να ζητήσω συγνώμη που δε πρόσεξα καλύτερα..
Ασε... εγώ τις τελευταίες μέρες μόνο από το κινητό μπορώ να μπαίνω στο φόρουμ... Ίντερνετ, γιοκ!
Ασε... εγώ τις τελευταίες μέρες μόνο από το κινητό μπορώ να μπαίνω στο φόρουμ... Ίντερνετ, γιοκ!
dim68- Senior Member
Αδύνατο να το κατεβάσω από το Android.
Αποτυχία λήψης μου βγάζει συνέχεια.. Ουφ!
Αποτυχία λήψης μου βγάζει συνέχεια.. Ουφ!
dim68- Senior Member
και εγω μπερδευτηκα.. νομιζα οτι βγηκε ο χαρτης!!
alexis75gr- Member
- Τόπος : athina
Ημερομηνία εγγραφής : 21/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 120
Έγινε ενημέρωση του 1ου post με update του link των
Autodrive_240el_typ_files_for_Nuvi3xxx_StreetPilot.rar
typ_Autodrive_2.30el_for_Nuvi3590.rar
typ_Autodrive_2.30el_for_Nuvi3590_new.rar
σε νέο hoster
Autodrive_240el_typ_files_for_Nuvi3xxx_StreetPilot.rar
typ_Autodrive_2.30el_for_Nuvi3590.rar