Αγορα Nuvi 2555
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Αγορα Nuvi 2555
εντυπώσεις από 2555 ,αγορασμένο προχθές ,από ελλάδα με μόλις 111 ε μαζί με τα μεταφορικά..σύγχρονη συσκευή ,με dashboard,theme,trafic info χωρίς δέκτη,instra κλπ με προφορτωμένο τον autodrive..απορία η οναμασία του σε gmapsupp..κανονικά περίμενα gmapprom..
περιμένω να δώ τι θα κάνει το .ΕΧΕ με την αναβάθμιση....από περιέργεια..
φυσικά προστέθηκαν τα ΡΟΙ από εδώ,όπως και η φωνή της αφροδίτης (ο τάσος έμοιαζε με σταθμάρχη το λιγότερο..) GE δέν το έβαλα καθώτι δέν είναι δικό μου ,καταλαβαίνετε
περιμένω να δώ τι θα κάνει το .ΕΧΕ με την αναβάθμιση....από περιέργεια..
φυσικά προστέθηκαν τα ΡΟΙ από εδώ,όπως και η φωνή της αφροδίτης (ο τάσος έμοιαζε με σταθμάρχη το λιγότερο..) GE δέν το έβαλα καθώτι δέν είναι δικό μου ,καταλαβαίνετε

ZAFIR- Expert Member
-
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1934
Απ: Αγορα Nuvi 2555
Αφου δεν εχει Ευρωπαικο χαρτη με LMT δεν χρειαζεται να χρησιμοποιεις καθολου το G.E. Μπορεις να παιρνεις ολες τις αναβαθμισεις software με το WebUpdater ....
Santosan- Administrator
-
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Απ: Αγορα Nuvi 2555
έτσι το έκανα ..δέν το είχαμε και πιό παλιά αυτό..μιά χαρά όλα,παραδόξως είχε το τελευταίο firmware..αλλά όχι αφροδίτη..με το .ΕΧΕ έγινε η αναβάθμιση ,τα poi μια χαρά..σούπερ μηχανάκι για τα λεφτά του..επειδή ο χρήστης είναι απλός ,δέν μπήκε ευρωπαικός,απλά γιατί δέν είμαι και σίγουρος ότι δέν θα έχει 2 χάρτες τικαρισμένους ταυτόχρονα..οπότε το άφησα εκτός για ευνόητους λόγους
ZAFIR- Expert Member
-
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1934

» nuvi 2555 & autodrive 4,00
» Nuvi 2595 - Αγορά κάρτας μνήμης
» Nuvi 2595, Nuvi 2797 ή κατι αλλο ????
» Αποψεις Για Την Αγορα Του Garmin Nuvi 2585TV
» Nuvi 2589 C4 LMT Παροχή Βοήθειας Μετά Την Αγορά
» Nuvi 2595 - Αγορά κάρτας μνήμης
» Nuvi 2595, Nuvi 2797 ή κατι αλλο ????