Laser Beam 1.4 - PC Game
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Laser Beam 1.4 - PC Game
Καλησπέρα σε όλους!
Εδώ και μια βδομάδα, ασχολούμαι με αυτό το παιχνιδάκι, γραμμένο σε C#. Είναι το καινούργιο φιδάκι αν θέλετε!! Είναι εύκολο στην αρχή και όσο πάει δυσκολεύει! Διαστημικό background με 5 διαφορετικούς κόσμους! Το μοτίβο και η ταχύτητα αλλάζει!!
Όσο αναφορά να πάει σε κινητό, θεωρώ ότι θα χάλαγε τους φωτισμούς, τα εφέ και η λειτουργία του! Άρα όποιος είναι σε συσκευή που τρέχει .exe δεν θα έχει πρόβλημα!
Το παιχνίδι κανονικά είναι υπό-πληρωμή, αλλά θα το ανεβάσω εδώ να το κατεβάσετε free όσοι θέλουν! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αν σας αρέσει δείτε αν μπορείτε να στείλετε και την σελίδα μου παραέξω!!
Σημείωση: Έχω πάρει τα μέτρα μου αν το δω να κυκλοφορεί εκτός forum! χαχα
Εδώ και μια βδομάδα, ασχολούμαι με αυτό το παιχνιδάκι, γραμμένο σε C#. Είναι το καινούργιο φιδάκι αν θέλετε!! Είναι εύκολο στην αρχή και όσο πάει δυσκολεύει! Διαστημικό background με 5 διαφορετικούς κόσμους! Το μοτίβο και η ταχύτητα αλλάζει!!
Όσο αναφορά να πάει σε κινητό, θεωρώ ότι θα χάλαγε τους φωτισμούς, τα εφέ και η λειτουργία του! Άρα όποιος είναι σε συσκευή που τρέχει .exe δεν θα έχει πρόβλημα!
Το παιχνίδι κανονικά είναι υπό-πληρωμή, αλλά θα το ανεβάσω εδώ να το κατεβάσετε free όσοι θέλουν! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αν σας αρέσει δείτε αν μπορείτε να στείλετε και την σελίδα μου παραέξω!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ευχαριστώ και περιμένω εντυπώσεις!
Σημείωση: Έχω πάρει τα μέτρα μου αν το δω να κυκλοφορεί εκτός forum! χαχα
JackOfAllTrades- Developer
- Τόπος : Greece
Ημερομηνία εγγραφής : 29/08/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 18
Απ: Laser Beam 1.4 - PC Game
Πολυ καλο !!!
Σε ευχαριστουμε πολυ Γιωργο, το δοκιμασα σε Win7/8.1 x64 & τρεχει κανονικα. Στα Win10 δεν μου τρεχει (πρεπει να δω τους drivers για την καρτα γραφικων) ...
Ειναι δυσκολουτσικο ....
Σε ευχαριστουμε πολυ Γιωργο, το δοκιμασα σε Win7/8.1 x64 & τρεχει κανονικα. Στα Win10 δεν μου τρεχει (πρεπει να δω τους drivers για την καρτα γραφικων) ...
Ειναι δυσκολουτσικο ....
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Mια χαρά τότε!!!!
Δεν περίμενα να δουλεύει στα 8.1, αλλά πολλά ευχαριστώ για το feedback!!!! Δεν έχω και 8 για να το δοκιμάσω!
Δεν περίμενα να δουλεύει στα 8.1, αλλά πολλά ευχαριστώ για το feedback!!!! Δεν έχω και 8 για να το δοκιμάσω!
...πολύ καλά με 8.1... πέρασα και στο δεύτερο επίπεδο αλλά ο δείκτης του γεξιού χεριού έπαθε υπερκόπωση...
...πολύ ωραίο πάντως και σ' ευχαριστούμε!...
...πολύ ωραίο πάντως και σ' ευχαριστούμε!...
navitraveler- Advanced Member
Τόπος : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 12/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 994
"PROGRAMMING CAN BE HARD TO MASTER, BUT WITH YOUR FIRST PROGRAM, YOU'LL LEARN THE JOY OF CREATION"
"HELLO WORLD!"
ZAFIR- Expert Member
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
"Hello World" πληροφοριακά είναι το πρώτο πρόγραμμα που φτιάχνει κάποιος όταν μαθαίνει προγραμματισμό!
Γουστόζικο! (Windows 7 64bit)
Αν είχε μια επιλογή για μεγαλύτερο παράθυρο, μου φαίνεται κάπως "μικρό", εκτός και αν η δυσκολία του είναι αυτή
Αν είχε μια επιλογή για μεγαλύτερο παράθυρο, μου φαίνεται κάπως "μικρό", εκτός και αν η δυσκολία του είναι αυτή
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Yup! Σχεδιάστηκε για να παίζεις μεν, αλλά να έχεις το νου σου και σε email ή δεν ξέρω γω τι άλλο στο background!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης