HTC-HD2 Πρόβλημα σύνδεσης Internet
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
HTC-HD2 Πρόβλημα σύνδεσης Internet
Κύριε Μάνο έχω πρόβλημα με την σύνδεση του Internet στο HTC. Δεν μπορώ να συνδεθώ στο Internet με την σύνδεση της Cosmote,αλλά μόνο με Wifi. Έστειλα SMS για να λάβω μήνυμα ρυθμίσεων Internet και μου ήρθε απάντηση ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή. Έχω τη rom NexusHD2 JellyBean CM10 V1.3a.
Γνωρίζετε τίποτα για αυτό το θέμα?
Γνωρίζετε τίποτα για αυτό το θέμα?
Christos- New Member
Τόπος : Μεσσηνία
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Απ: HTC-HD2 Πρόβλημα σύνδεσης Internet
Για δες λίγο αυτό:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Εγώ έτσι ρύθμισα τη δική μου συσκευή.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Εγώ έτσι ρύθμισα τη δική μου συσκευή.
G.K.- Senior Member
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 1001
Χρηστο η ROM που φορας δεν ειναι η τελευταια για J.B 4.1.2, η τελευταια εκδοση ειναι η CM10_V1.5. Οπως & να 'χει προσωπικα & με τις δυο εκδοσεις δεν ειχα προβλημα προσβασης στο Internet μεσω του παροχου (Cosmote).
Ξεκιναω απο τα βασικα γιατι δεν γνωριζω τι εχεις κανει.
Αυτο που πρεπει να εχεις υπ' οψιν σου ειναι οτι για να γινει συνδεση δεδομενων πρεπει πρωτα να εχεις κλεισει το WiFi απο τις "Ρυθμισεις" & μετα να ενεργοποιησεις την "Χρηση δεδομενων".
Κατω απο την επιλογη "Χρηση δεδομενων" υπαρχει η επιλογη "Περισσοτερα", μπαινεις εκει & μετα "Δικτυα κινητης τηλεφωνιας", "Ονοματα σημειου προσβασης" φροντισε να ειναι επιλεγμενο το "Cosmote Wireless Internet".
Μετα την επιλογη πατα επανω του για να μπεις στις ρυθμισεις θα πρεπει να ειναι ως εξης:
Ξεκιναω απο τα βασικα γιατι δεν γνωριζω τι εχεις κανει.
Αυτο που πρεπει να εχεις υπ' οψιν σου ειναι οτι για να γινει συνδεση δεδομενων πρεπει πρωτα να εχεις κλεισει το WiFi απο τις "Ρυθμισεις" & μετα να ενεργοποιησεις την "Χρηση δεδομενων".
Κατω απο την επιλογη "Χρηση δεδομενων" υπαρχει η επιλογη "Περισσοτερα", μπαινεις εκει & μετα "Δικτυα κινητης τηλεφωνιας", "Ονοματα σημειου προσβασης" φροντισε να ειναι επιλεγμενο το "Cosmote Wireless Internet".
Μετα την επιλογη πατα επανω του για να μπεις στις ρυθμισεις θα πρεπει να ειναι ως εξης:
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Τι εγινε τελικα με το θεμα, δεν ειχαμε καμμια ενημερωση, λυθηκε το προβλημα;
Santosan- Administrator
Kύριε Μάνο η ρυθμίσεις που μου δείξατε είναι ίδιες με αυτές που έχει μόνο του το τηλεφωνο μου. Όμως δεν μπορεί να μπει στο ιντερνετ. Το έχω κλειστό το wifi δε μπαίνει όμως. Όμως όταν εχω το κινητό μου στα widows tοτε μπαίνει μια χαρα στο ιντερνετ. Σας ευχαριστώ πολλή για το κοπο σας που κάνατε.
Christos- New Member
Τόπος : Μεσσηνία
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Η ROM που φορας δεν εχει καποιο προβλημα με συνδεση στο internet μεσω παροχου, αν ολες οι ρυθμισεις ειναι σωστες & εχεις επικοινωνησει με τον παροχο για να σε διαβεβαιωσει οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα με το δικο σου νουμερο τοτε το μονο που μπορω να σου προτεινω ειναι η δοκιμη μιας αλλης καρτας sim απο καποιον φιλο ή συγγενη απο τον ιδιο ή διαφορετικο παροχο για να δεις αν θα μπορεσεις να συνδεθεις.
Αν δεν μπορεις να συνδεθεις με κανενα τροπο τοτε μαλλον θα πρεπει να δοκιμασεις την επαναλαψη εγκαταστασης της ROM μηπως κατι δεν πηγε καλα την πρωτη φορα. Μπορει να συμβει & αυτο στην περιπτωση που δεν γινουν ολες οι διαδικασιες συμφωνα με τις οδηγιες.
Αν δεν μπορεις να συνδεθεις με κανενα τροπο τοτε μαλλον θα πρεπει να δοκιμασεις την επαναλαψη εγκαταστασης της ROM μηπως κατι δεν πηγε καλα την πρωτη φορα. Μπορει να συμβει & αυτο στην περιπτωση που δεν γινουν ολες οι διαδικασιες συμφωνα με τις οδηγιες.
Santosan- Administrator
Παρόμοια θέματα
» Προβλημα Συνδεσης Του 3590 Με Το PC
» Πρόβλημα Σύνδεσης NUVI 50 με Υπολογιστή
» Προβλημα με HTC Desire 500
» Garmin nuvi 250 αδυναμία σύνδεσης με τον υπολογιστή
» Nuvi 30 - Αδυναμια Συνδεσης Στον Υπολογιστη
» Πρόβλημα Σύνδεσης NUVI 50 με Υπολογιστή
» Προβλημα με HTC Desire 500