Το Καινουργιο Μου Nuvi 2595
+4
x-trail
ZAFIR
Santosan
fokion
8 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Το Καινουργιο Μου Nuvi 2595
fokion .... γνωρίζεις ότι έχω και εγώ το ίδιο βέβαια ε ?
επίσης γνωρίζεις που έχω πάει με αυτό το μηχανάκι ε ? .... και στα κατσάβραχα αλλά και εις τας Ευρώπας ....
Απλά να σου πω ότι το 2595 είναι πολύ καλό-γρήγορο και τίμιο για αυτά που προσφέρει ...
Τώρα .... σε κάποιες φάσεις μου έχει έρθει να το πλακώσω στις μπουνιές .... αλλά σε καμία απ αυτές τις "φάσεις" δεν έφταιγε αυτό παρά μόνον εγώ ...
άρα θέλει λίγη υπομονή για να το μάθεις καλά ... και τα καλύτερα έπονται ... (τώρα μην με ρωτήσεις για "λειτουργικά" γιατί είμαι και εγώ σκράπας και ζαλίζω κάθε τόσο τον φίλο μου ΠΑΝΟ Λ ..)
καλορίζικο λοιπόν !
επίσης γνωρίζεις που έχω πάει με αυτό το μηχανάκι ε ? .... και στα κατσάβραχα αλλά και εις τας Ευρώπας ....
Απλά να σου πω ότι το 2595 είναι πολύ καλό-γρήγορο και τίμιο για αυτά που προσφέρει ...
Τώρα .... σε κάποιες φάσεις μου έχει έρθει να το πλακώσω στις μπουνιές .... αλλά σε καμία απ αυτές τις "φάσεις" δεν έφταιγε αυτό παρά μόνον εγώ ...
άρα θέλει λίγη υπομονή για να το μάθεις καλά ... και τα καλύτερα έπονται ... (τώρα μην με ρωτήσεις για "λειτουργικά" γιατί είμαι και εγώ σκράπας και ζαλίζω κάθε τόσο τον φίλο μου ΠΑΝΟ Λ ..)
καλορίζικο λοιπόν !
lefterismega- Member
- Τόπος : loutraki
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 132
Ξαναευχαριστω.
Εχω σχετικά συχνες αποσυνδεσεις του κινητου απο το gps που με το ιδιο τηλεφωνο δεν ειχα στο 1410 - καθε ιδεα δεκτή...
Μεγαλο φαουλ ( τουλαχιστον με το παρον typ και "θεμα"
οι κοκκινες γραμες την κινησης ειναι της ταξης του... 1 πιχελ πλατους ΜΕΣΑ στο δρομο ζωγραφισμενες οποτε με το ποστοκαλι υποβαθρο της μαραθονος (πχ) με μπολικο ηλιο κ.λ.π. σιγα μη φανει..
ειναι μονο σε εμενα ??
διορθωνεται?
Εχω σχετικά συχνες αποσυνδεσεις του κινητου απο το gps που με το ιδιο τηλεφωνο δεν ειχα στο 1410 - καθε ιδεα δεκτή...
Μεγαλο φαουλ ( τουλαχιστον με το παρον typ και "θεμα"
οι κοκκινες γραμες την κινησης ειναι της ταξης του... 1 πιχελ πλατους ΜΕΣΑ στο δρομο ζωγραφισμενες οποτε με το ποστοκαλι υποβαθρο της μαραθονος (πχ) με μπολικο ηλιο κ.λ.π. σιγα μη φανει..
ειναι μονο σε εμενα ??
διορθωνεται?
fokion- Skilled Member
- Τόπος : Γερακας
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 352
Και συνεχιζω....
και θα σας εκπληξω......
ΔΕΝ μου αρεσει ΔΕΝ με βολευει η εμφανιση του ( και μονο )
ναι ειναι ταχυτατο ναι συνδεεται πλεον με το κινητο ΑΨΟΓΑ
αλλα η εμφανιση του ειναι.....
και ως εμφανιση εννοω το μεγαλο προβλημα της πολυ περιορισμενης "εικονας" του χαρτη λογω του τεραστιου σε υψος dashboard που δεν παει οπως στο 1410, στο πλαι....
και θα σας εκπληξω......
και ως εμφανιση εννοω το μεγαλο προβλημα της πολυ περιορισμενης "εικονας" του χαρτη λογω του τεραστιου σε υψος dashboard που δεν παει οπως στο 1410, στο πλαι....
fokion- Skilled Member
- Τόπος : Γερακας
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 352
fokion έγραψε:Και συνεχιζω....
και θα σας εκπληξω......
Ναι ... και τουλάχιστον εμένα δεν με εκπλήσσεις γιατί συμφωνώ μαζί σου ...
Χθες το ίδιο έλεγα με τον ΠΑΝΟ Λ. για το τεράστιο κομμάτι που καταλαμβάνει η μπλε μπάρα στο πάνω μέρος της οθόνης ...
Στην κάτω πλευρά κάτι γίνεται με τα themes που έχουν φτιάξει τα παιδιά εδώ (Xtrail) που υπάρχουν και κάποια σε μικρό μέγεθος οπότε ελευθερώνει χώρο στην οθόνη ...
lefterismega- Member
- Τόπος : loutraki
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 132
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Καινουργιο Nuvi 2595
» Nuvi 2595 & σύνδεση Smartphone Link στο iOS ;
» Τουβλιασε.... nuvi 2595
» Αγορά nuvi 2595 από Ελλάδα ή εξωτερικό ;
» Nuvi 2595 & Φωνητική καθοδήγηση
» Nuvi 2595 & σύνδεση Smartphone Link στο iOS ;