My Garmin Sat Nav
Καλώς ήλθατε στο My Garmin Sat Nav ‼️

Πρέπει να συνδεθείτε ή να κάνετε εγγραφή γιά να έχετε πρόσβαση σε όλο το forum

Welcome to My Garmin Sat Nav !!

You must Log in or Register to gain full forum access

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

My Garmin Sat Nav
Καλώς ήλθατε στο My Garmin Sat Nav ‼️

Πρέπει να συνδεθείτε ή να κάνετε εγγραφή γιά να έχετε πρόσβαση σε όλο το forum

Welcome to My Garmin Sat Nav !!

You must Log in or Register to gain full forum access

My Garmin Sat Nav
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Zumo 660 & Ακριβεια σηματος

+7
x-trail
tsgallix
ZAFIR
Santosan
PAVL-2
fokion
Maggellanos
11 απαντήσεις

Σελίδα 3 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3

Πήγαινε κάτω

Default Απ: Zumo 660 & Ακριβεια σηματος

Δημοσίευση από Santosan Παρ 21 Μαρ 2014 - 23:22

Περιμενουμε νεα Δημητρη, ας ελπισουμε για το καλυτερο ...
Santosan
Santosan
Administrator
Administrator

Άντρας Ηλικία : 53
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Maggellanos Δευ 14 Απρ 2014 - 12:10

Καλημερα σας και καλη Μ.εβδομαδα σε ολους!Επιτελους σημερα το πρωι εστω και καθυστερημενα το μηχανημα παραδοθηκε για ελεγχο και ενδεχομενη επισκευη στην αντιπροσωπεια.Περιεγραψα με λιγα λογια οτι εχω παρατηρησει,και μου ειπαν οτι θα με ειδοποιησουν σε 7-10 εργασιμες!Ξεκαθαρισα στον κυριο που μιλησα οτι επειδη ολα τα συμπτωματα ειναι καταστασεις που συμβαινουν τις περισσοτερες φορες αλλα οχι παντα,δεν με ενδιαφερει να το βαλουν σε λειτουργια,να βρει δορυφορους,και να μου πουν οτι λειτουργει σωστα και οτι δεν εχει τιποτα.Τωρα τι να πω,ελπιζω να φανουν ανταξιοι της εταιρειας που εκπροσωπουν,αλλα και των πολλων χρηματων που πληρωνουμε για καποιες συσκευες της 27978 Το καλο της ολης υποθεσης ειναι οτι τελικα η εγγυηση τελειωνει σε 11 ημερες απο σημερα,οποτε μεσα στην ατυχια μου φανηκα λιγο τυχερος.Θα κρατησω ενημερο το θρεντ αυτο με τις οποιες εξελιξεις προς ενημερωση ολων,και σε οτι αφορα την συσκευη,αλλα και σε οτι αφορα την εξυπηρετηση μου απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια. hi
Maggellanos
Member
Member

Άντρας Ηλικία : 47
Τόπος : Ελλαδα
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 120

https://www.alternativeroadtrips.com/

Δημοσίευση από ZAFIR Δευ 14 Απρ 2014 - 19:09

κράτα το αντίγραφο παράδοσης στην αντιπροσωπεία σάν τα μάτια σου!!! (επειδή σε 10-11 μέρες τελειώνει και η εγγύηση,άν κατάλαβες τί εννοώ)
και βλέπουμε...
ZAFIR
ZAFIR
Expert Member
Expert Member

Άντρας Ηλικία : 54
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1934

Δημοσίευση από Santosan Δευ 14 Απρ 2014 - 19:10

Περιμενουμε να μας πεις καλα νεα ...
Santosan
Santosan
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Maggellanos Πεμ 22 Μάης 2014 - 18:34

Καλησπερα σε ολη την παρεα!
Απλα σκεφτηκα να κανω μια ενημερωση του θρεντ,με τα οποια νεοτερα.Οπως θα διαβασατε παραπανω, η συσκευη παραδοθηκε στην αντιπροσωπεια στις 14 Απριλιου.Απο τοτε και μεχρι τις 5-6 Μαιου (δεν ενοχλησα ουτε τηλεφωνικως) κανεναν!Σκεφτηκα οτι ετσι και αλλιως θελει καποιες εργασιμες η ολη διαδικασια,μεσολαβουσε και Πασχα,οποτε εδωσα τον απαραιτητο χρονο που πιστευα οτι χρειαζοταν.Στο πρωτο (δικο μου) τηλεφωνο που εγινε 20 και βαλε ημερες αργοτερα λοιπον,με ενημερωσαν οτι η συσκευη ειχε σοβαρη βλαβη,( ποτε δεν εμαθα τι) δεν επισκευαζεται,και οτι θα γινει αντικατασταση με μια καινουργια η οποια θα καλυπτεται απο εγγυηση τριων μηνων!Μου ειπαν μαλιστα οτι θα με παρουν τηλεφωνο ''αυριο/μεθαυριο'' ωστε να παω (στην αντιπροσωπεια) να την παραλαβω.Οταν περασαν αλλες 4-5 ημερες και δεν ειχα παλι καμμια ειδοποιηση,καλεσα ξανα εγω,και μου ειπαν οτι περιμενουν ακομα την συσκευη απο την Αγγλια,μαζι με πολλα αλλα ανταλλακτικα και συσκευες που εχουν παραγγειλλει.Σε ερωτηση μαλιστα που εκανα για ποιον λογο μπαινουμε ολοι στην διαδικασια του να περιμενουμε απο την Αγγλια την συσκευη και απλα δεν παιρνει μια απο το ραφι να μου την δωσει και να τελειωνουμε,μου απαντησαν οτι ειναι πολιτικη της εταιρειας,οτι ανταλλακτικο/συσκευη και τα σχετικα χρειαζονται για επισκευη,να ερχεται κατευθειαν απο εκει,και οτι εχουν στο ραφι τους,ειναι καθαρα μονο προς πωληση!!Λογο να διαφωνησω δεν ειχα,ουτε εχω οποτε ξαναρωτησα ποτε μπορω να ενοχλησω ωστε να δουμε ποτε θα παραλαβω...
-''Σε λιγες ημερες,θα σας καλεσουμε εμεις'' μου ειπαν παλι...
Εννοειται βεβαια οτι δεν με πηραν ποτε βεβαια,οποτε για ακομα μια φορα θεωρησα σωστο να καλεσω εγω,να σηκωσει καποιος απο εκει το τηλεφωνο, ο οποιος  δεν θα ξερει (λογικο) τιποτα για το θεμα, και θα πρεπει να τα πω ολα απο την αρχη,να μου πουν (οπως καθε φορα) οτι θα με παρουν σε μιση ωρα ωστε να μου πουνε ακριβως τι συμβαινει και ποτε θα τελειωσει το ολο θεμα,να μην με παρουν ουτε σε μιση ωρα-ουτε ποτε, και να πρεπει να ξανακαλεσω εγω την επομενη ημερα,και να επαναληφθει ακομα μια φορα ολο το παραπανω,με τον ιδιο παντα κοινο παρανομαστη...
-''Δεν εχει ερθει ακομα το κουτι που περιμενουμε απο Αγγλια...Εχουμε πιεσει,και περιμενουμε απο ημερα σε ημερα!Θα σας παρουμε σε λιγες ημερες εμεις! (εδω γελανε tooth )

να σας ενημερωσουμε...''
Ετσι λοιπον περασε και η προηγουμενη εβδομαδα...Τους αφησα παλι χωρις να ενοχλησω λοιπον καθολου μεχρι και σημερα που επικοινωνησα (εγω) παλι μαζι τους.Ευτυχως μου ειχε κοψει και την προηγουμενη φορα που μιλησα με εναν ευγενεστατο (οπως ολοι αλλωστε εκει, κυριο,) και αφου του ειπα ολο το στορι απο την αρχη,ρωτησα το ονομα του,και πλεον ζηταω σε καθε επικοινωνια τον ιδιο,μιας και ''αυτος το χειριζεται'' οπως μου ειπε...Σημερα λοιπον και αφου καλω στο τηλ. μου λενε οτι ο ταδε λειπει,θα ειναι ομως πισω σε 20 το πολυ 30 λεπτα,και θα με παρει ο ιδιος να με ενημερωσει...Ναι,καλα...  Haha  697328 
Τρεις ωρες αργοτερα ξαναπαιρνω τηλεφωνο,βρισκω τον κυριο και μου λεει οτι θα δει τι γινεται και θα με παρει λιγο αργοτερα...
-''Επειδη δεν θα με παρετε,και θα χαλασει η σχεση μας tooth  γινεται να μου πειτε τι ωρα θελετε να σας καλεσω εγω..?'' απαντησα...
-''Στις πεντε..'' μου ειπε ο ανθρωπος απορημενος...που να ηξερε... 697328
Τον καλεσα λοιπον την ωρα που μου ειπε,και με πληροφορησε τα εξης:
Η μαμα εταιρεια καθυστερει πολυ (δεν ξερουμε γιατι) και δεν στελνει Ελλαδα ουτε ανταλλακτικα,ουτε καν για πωληση...Δηλαδη αμα τωρα εγω θελω να παω να αγορασω τρια Zumo 660,και ο αντιπροσωπος εχει ενα στο ραφι του,πολυ απλα δεν υπαρχουν αλλα... no2 Απιστευτο?Στην συνεχεια επισης μου ειπε οτι ολο αυτο ειναι πραγματικα πολυ περιεργο,οτι εχουν και οι ιδιοι θεμα και δεν μπορουν να εργαστουν,και οτι πρωτη φορα συμβαινει,και μπλα-μπλα-μπλα...Εν κατακλειδι,θα πρεπει λοιπον να καλεσω για αλλη μια φορα την επομενη εβδομαδα, Haha  για να δουμε τι εξελιξεις θα υπαρχουν (εαν υπαρχουν,συμπληρωνω εγω...)Τι αλλο να πω..Παντως προσωπικα πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο για εταιρειες μεγεθους garmin,αλλα απο την αλλη,αυτη ειναι η απαντηση της επισημης Ελληνικης αντιπροσωπειας,οποτε δεν μπορω να το αμφισβητησω.Προς το παρον τουλαχιστον... 27978 Τελειωνοντας θα ηθελα να πω πως οτι γραφω ειναι μονο και μονο τα πραγματικα γεγονοτα,και πως μεχρι στιγμης περαν της οποιας ολιγωριας εχω συναντησει σε οτι αφορα την αντιμετωπιση μου ως πελατης,κατι αλλο δεν εχω διακρινει...Σκοπευω ομως να γραψω εδω αναλυτικοτατα, οτι συναντησω σε ολη αυτη την ''περιπετεια'',γιατι μονο καλο θα κανει.Ουτως η αλλως,εδω ειμαστε και γραφουμε,και για τα καλα,και για τα κακα της εταιρειας που γουσταρουμε,αλλα και αυτων που την εκπροσωπουν.
Τα οποια συμπερασματα δικα σας... hi
Maggellanos
Member
Member

Δημοσίευση από Santosan Πεμ 22 Μάης 2014 - 19:00

Αναμενουμε με μεγαλο ενδιαφερον την συνεχεια αγαπητε Δημητρη, σε ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση.
Santosan
Santosan
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από x-trail Πεμ 22 Μάης 2014 - 19:35

Maggellanos έγραψε:...... Το καλο της ολης υποθεσης ειναι οτι τελικα η εγγυηση τελειωνει σε 11 ημερες απο σημερα.....
Maggellanos έγραψε:...... δεν επισκευαζεται,και οτι θα γινει αντικατασταση με μια καινουργια η οποια θα καλυπτεται απο εγγυηση τριων μηνων....

Παρακατω δες στο σκρινακι απο το site της Garmin για την συσκευη που θα παραλαβεις και καταλαβαινεις ελπιζω τον λογο της καθυστερησης... 27978 
Δεν υπαρχει διαθεσιμη "τετοια" συσκευη (δεν χαλανε κι ευκολα οι ατιμες για να σου βρουνε αμεσα μια NOH).

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αυτο ειναι στανταρ πολιτικη της Garmin, δοκιμασμενη, και με συσκευες που μετα λειτουργουν αψογα.
Κι οπως βλεπεις, σου δωσανε 3μηνη εγγυηση, αφου οι 11 μερες της αρχικης συσκευης ειναι λιγοτερες απο 90 της ΝΟΗ.

Κι εδω το αποσπασμα απο τους ορους της εγγυησης της Garmin.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Aρα, ΜΑΚΑΡΙ να παρεις καινουρια (new) αν και πουθενα δεν εχω βρει κακα λογια για NOH, που μαλιστα πολλοι τις αγοραζουν κιολας, λογω μειωμενης τιμης.
x-trail
x-trail
Honorary Member
 Honorary Member

Άντρας Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340

Δημοσίευση από Maggellanos Πεμ 22 Μάης 2014 - 22:27

Μανο τι να πω...Για να δουμε τι θα δουμε στο τελος...
Κυριακο,δυστυχως οσο και να το διαβαζω δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ειναι/σημαινει μια τετοια συσκευη,σε σχεση με την καινουρια...Φανταζομαι βεβαια πως οταν λενε ''καινουρια'' εννοουν μια ΝΟΗ,αλλα μηπως μπορεις να κανεις εναν κοπο και σε απλα Ελληνικα να μου πεις τι παιζει...?Ευχαριστω ουτως η αλλως...
Maggellanos
Member
Member

Δημοσίευση από x-trail Πεμ 22 Μάης 2014 - 22:45

Η ισχυουσα πολιτικη της Garmin ειναι αν κατι δεν ειναι software ή καποιο πολυ απλο hardware, να στελνουν τη συσκευη στο εργοστασιο και οχι "επισκευη στο service".
Mετα σου στελνουν μια NOH συσκευη για να σου αντικαταστησουν αυτην που τους παρεδωσες.
Αυτες οι συσκευες ΝΟΗ ειναι "ανακατασκευασμενες" στο εργοστασιο και ουσιαστικα εχουν γινει "καινουριες".

Υποθετικα, στην δικια σου συσκευη, μπορει πχ να ειχε χαλασει η κεραια.
Ετσι στελνουν απο το service τη συσκευη σου στο εργοστασιο και το εργοστασιο τους στελνει μια ιδιου τυπου ΝΟΗ για να σου την δωσουν.
Η δικια σου συσκευη, αν ειναι σε αψογη κατασταση, επισκευαζεται και τεσταρεται και ονοματιζεται ΝΟΗ και θα περιμενει καποιον αλλον "ατυχο" με zumo660 να του χαλασει για να του δωσουν την δικια σου ως ΝΟΗ.
Αν ας πουμε ειχες γραντζουνισμενη οθονη, εκτος απο κεραια θα αλλαζαν και οθονη στο εργοστασιο.
Οποτε μαλλον το προβλημα της καθυστερησης ειναι να βρουνε ΝΟΗ zumo660 για να στο στειλουν.
Σπανια δινουν νεες συσκευες, αλλα δεν ειναι και απιθανο.
Τετοιες ανακατασκευασμενες συσκευες πουλιουνται και σε dealer της Garmin συνηθως στην Αμερικη.

Κώδικας:
http://forums.groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=242152
x-trail
x-trail
Honorary Member
 Honorary Member

Άντρας Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340

Δημοσίευση από Maggellanos Πεμ 22 Μάης 2014 - 23:08

x-trail έγραψε:Η ισχυουσα πολιτικη της Garmin ειναι αν κατι δεν ειναι software ή καποιο πολυ απλο hardware, να στελνουν τη συσκευη στο εργοστασιο και οχι "επισκευη στο service".
Mετα σου στελνουν μια NOH συσκευη για να σου αντικαταστησουν αυτην που τους παρεδωσες.
Αυτες οι συσκευες ΝΟΗ ειναι "ανακατασκευασμενες" στο εργοστασιο και ουσιαστικα εχουν γινει "καινουριες".

Υποθετικα, στην δικια σου συσκευη, μπορει πχ να ειχε χαλασει η κεραια.
Ετσι στελνουν απο το service τη συσκευη σου στο εργοστασιο και το εργοστασιο τους στελνει μια ιδιου τυπου ΝΟΗ για να σου την δωσουν.
Η δικια σου συσκευη, αν ειναι σε αψογη κατασταση, επισκευαζεται και τεσταρεται και ονοματιζεται ΝΟΗ και θα περιμενει καποιον αλλον "ατυχο" με zumo660 να του χαλασει για να του δωσουν την δικια σου ως ΝΟΗ.
Αν ας πουμε ειχες γραντζουνισμενη οθονη, εκτος απο κεραια θα αλλαζαν και οθονη στο εργοστασιο.
Οποτε μαλλον το προβλημα της καθυστερησης ειναι να βρουνε ΝΟΗ zumo660 για να στο στειλουν.
Σπανια δινουν νεες συσκευες, αλλα δεν ειναι και απιθανο.
Τετοιες ανακατασκευασμενες συσκευες πουλιουνται και σε dealer της Garmin συνηθως στην Αμερικη.

Κώδικας:
http://forums.groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=242152

Mαλιστα,ετσι λοιπον εξηγειται η ''καθυστερηση''!
Οκ,δεν εχω κανενα προβλημα εστω και ετσι...Νομιζω οτι ετσι και αλλιως ειναι πολιτικη που εφαρμοζουν πολλες εταιρειες,και λειτουργουν πραγματικα σαν καινουριες.Θα μπορουσαν βεβαια ολο αυτο να το ειχαν πει και οι ιδιοι...Ο καθενας που εχει μια προβληματικη συσκευη και μπαινει εκει,(σαν εμενα) δεν παει για να ''τους παρει'' μα καινουρια συσκευη...Παει και θελει να φυγει απο εκει με μια συσκευη ιδια η αντιστοιχη ,που θα λειτουργει ομως σωστα και θα αντικατοπτριζει το ποσον που εχει ξοδευτει για αυτην!Τοσο απλα...Τεσπα,ευχαριστω παρα πολυ που μου το εξηγησες...συνεχιζουμε και βλεπουμε...
Maggellanos
Member
Member

Δημοσίευση από vasilisj Πεμ 22 Μάης 2014 - 23:23

ολα καλα με τι garmin  αλλα αυτη η πολιτικη τις στο θεμα service με οτι εχει να κανει αυτο ειναι για κλωτσιες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
πες οτι εγω ειμαι ταριφας και μου ειναι αναγκαια η συσκευη καθημερινα και παθαινει βλαβη τι κανω...
πρεπει να εχω και μια καβατζα η να μη πηγαινω για δουλεια μεχρι να αποκατασταθει η βλαβη με οποιοδηποτε τροπο ? ε οχι τετοιες μ@λ@κιες κανουν και χανουν πελατες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
και να πω ενημερωτικα μπας και μας βλεπει-διαβαζει  κανεις απο αυτους και ζηλεψουν στο να γινουν καλυτεροι στο κομματι service το γειτονακι τους η mio που εχει ΑΨΟΓΟ-ΑΡΙΣΤΟ service δε θα ξεχασω οταν μου χαλασε το digitizer στο  c220 μεσα στη εγγυηση τους πηρα τηλ. και σε χρονο ''ντετε''  μου αλαξαν ολοκληρη την οθονη που πηγαινε μαζι με το digitizer και με το καλυτερο για το τελος ΔΕΝ πληρωσα τα πηγαινελα του κουριερ χαλκιδα-αθηνα
vasilisj
vasilisj
Advanced Member
Advanced Member

Άντρας Ηλικία : 39
Τόπος : crazy waters χαλκιδα
Ημερομηνία εγγραφής : 30/11/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 502

Δημοσίευση από Santosan Τρι 17 Ιουν 2014 - 10:03

Θα ηθελα να ρωτησω τον φιλο Δημητρη τι εγινε με το θεμα του, υπαρχει καποια σχετικη ενημερωση ;
Santosan
Santosan
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Maggellanos Τρι 17 Ιουν 2014 - 13:58

Λοιπον,καταρχην καλησπερα σε ολους!Περιμενα να περασουν λιγες ημερες δοκιμων ακομα ωστε να ενημερωσω και εδω,αλλα μιας και ανακινηθηκε το θεμα απο τον Μανο,ας γραψω τα τελευταια γεγονοτα.
Μετα απο ολη αυτη την διαδικασια με τα οποια ''προβληματα'' της μαμας Garmin,και ολο αυτο τον καιρο που επρεπε να περασει ωστε να μου αντικατασταθει η προβληματικη μου συσκευη με μια νεα,και υστερα απο οοολη αυτη την τηλεφωνικη (τουλαχιστον) ταλαιπωρια,κατεληξα ακριβως την προηγουμενη εβδομαδα απο την αργια του Αγ.Πνευματος, να παραλαβω μια οντως καινουργια συσκευη με τρεις μηνες εγγυηση απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια,με ενημερωμενο τον Ευρωπαικο στην εκδοση 2014.4,και τον Autodrive στην εκδοση 3.20.Ηταν ημερα Δευτερα,και το ιδιο βραδυ φροντισα να κανω την πρωτη φορτιση,οποτε την επομενη να ξεκινησω τον ''δικο μου ελεγχο'' σε οτι αφορα την απροβληματιστη λειτουργια της.Εδω οφειλω να πω οτι ολες οι δοκιμες που εκανα στην συσκευη,εγιναν οπουδηποτε χρειαζοταν να παω ο ιδιος φυσικα,αλλα παντα περναγα και απο τους ιδιους δρομους-περιοχες που ειχα εντοπισει τα οποια προβληματα εχω αναφερει αρκετα παραπανω.Αναψα την συσκευη,και ενω κανω τις πρωτες ρυθμισεις,βλεπω οτι μεσα στην συσκευη,δεν υπαρχουν φωνες!Ουτε μια! no2 Προφανως θα ητανε λαθος του τεχνικου που σεταρισε την συσκευη,οποτε και το παρεβλεψα...
Για αρχη τουλαχιστον.Συνεχιζοντας,και ενω περιμενα να λοκαρει δορυφορους,παρατηρω οτι αυτο ολοκληρωνεται σε 10 και βαλε περιπου λεπτα.Σκεφτηκα οτι οταν ανοιγει για πρωτη φορα μια συσκευη,ειναι φυσιολογικο αυτο.Ξεκινησα διαδρομες (γνωστες και μη) Αθηνα,Πειραια,και τοσες αλλες,και απο την πρωτη ωρα,καταλαβα οτι η νεα συσκευη ειναι πολυ χειροτερη ακομα και απο την προηγουμενη,την προβληματικη!
Θα σας πω μονο οτι ημουνα σταματημενος στο φαναρι στην ανοδο της Καλλιροης στην διασταυρωση με την Φραντζη,( οι Αθηναιοι ξερουν) και το μηχανημα με εδειχνε στην καθοδο της Καλλιροης στο σημειο που βγαινει στην λεωφορο Συγγρου!Μιλαμε για μια αποκλιση 100-150 μετρων!Ανεβαινα την Λ.Αλεξανδρας με ταχυτητες 50-60 χιλιομετρων,και με εδειχνε στον πρωτο παραλληλο δεξια!Το κλασσικο προβλημα που ενω μπορει εγω να εχω ηδη στριψει,και αυτο να με δειχνει  πριν απο την στροφη,παρεμενε επισης!Το να αναφερθω σε αποτομα σβησιματα,και ''παγωματα'' οθονης τα οποια δεν υπηρχαν καν στο προηγουμενο μηχανημα,το θεωρω περιττο!! no2 Μετα απο δυο-τρεις ωρες λειτουργειας,και μεσα σε ολο αυτο τον ''χαμο'' προβληματων,ειχα ηδη απογοητευτει ξανα!Την επομενη κιολας τηλεφωνησα για ακομα μια φορα στην αντιπροσωπεια,εκεινοι δηλωσαν εκπληκτοι,και εγω απλα καποια στιγμη ξαναπηγαινα στο Φαληρο,να αφησω και αυτη την συσκευη. no2 
Την επομενη εβδομαδα,και αφου ειχε περασει η αργια του Αγιου Πνευματος,προφανως εκαναν τις οποιες δοκιμες τους και εκεινοι,ειδαν οτι οντως υπαρχει σοβαρο θεμα,και δυο ημερες μετα,μου τηλεφωνησαν να παω να παραλαβω την συσκευη μου,και οτι πλεον λειτουργει αψογα.Ετσι κι εγινε,και απο τοτε τεσταρω/δοκιμαζω οπου και οποτε μπορω,και επιβεβαιωνω οτι ολα λειτουργουν παραπανω απο αψογα σε οτι και να εχω δοκιμασει. thumbup4 Αποκριση δορυφορου 3-4 μετρα,συγκεντρωση δορυφορων σε 2 λεπτα μαξιμουμ ακομα και σε ''δυσκολες'' συνθηκες,και πλοηγηση/επαναυπολογισμος διαδρομης τελεια!Το μονο που δεν εχω δοκιμασει ακομα,ειναι πλοηγηση σε ετοιμες διαδρομες απο το mapsource,αλλα θελω να πιστευω οτι και εκει θα ειναι ενταξει.Το μονο ''ψεγαδι'' που εχω δει και δεν ξερω καν εαν ειναι και αξιο αναφορας,ειναι οτι η συσκευη λειτουργει πολυ καλυτερα οταν ειναι σε λειτουργεια μοτοσυκλετας.Στο αυτοκινητο,ναι μεν δουλευει σωστα,αλλα με μειωμενη αποδοση.Ισως ειναι και φυσιολογικο κιολας αυτο?Δεν ξερω. Eam 
Στην ερωτηση μου ''τι ειχε τελικα?'' μου απαντησαν οτι ''ξαναεγραψαν τον κωδικα'',γιατι καμμια φορα ''κολλαει'' και εχει τα συμπτωματα αυτα.Οτι καταλαβατε εσεις,καταλαβα και εγω...Η αληθεια ειναι οτι υστερα απο ολα αυτα με ενδιεφερε μονο να εχω μια συσκευη σε αψογη κατασταση οπως θα επρεπε να ειναι.
Σε οτι αφορα την αντιμετωπιση της Ελληνικης αντιπροσωπειας στο ολο θεμα,ισχυει οτι εχω γραψει και στα παραπανω ποστ.Σαφως και θεωρω οτι δοθηκε λυση στο προβλημα μου μεν,αλλα υστερα απο τρεις μηνες,και απειρα τηλεφωνηματα απο πλευρας μου δε.Ας πουμε λοιπον απλα,οτι θα μπορουσε ισως να βελτιωθει αρκετα,στην ενημερωση ως προς τους  πελατες της.Ασχημη εντυπωση σε γενικες γραμμες δεν μου εκανε κατι αλλο.Θα συνεχισω να τεσταρω την νεα συσκευη μια-δυο ημερες ακομα,και μετα θα επικοινωνησω μαζι τους να επιβεβαιωσω οτι ολα ειναι οκ.Ελπιζω να μην δω τιποτα περιεργα τις επομενες 48 ωρες λοιπον... tooth
Εδω θα ηθελα για αλλη μια φορα να ευχαριστησω τον Μανο,τον Κυριακο,τον Φωτη,αλλα και ολα τα υπολοιπα παιδια,που για ακομα μια φορα,με ''ανεχτηκατε'',με ακουσατε,και βοηθησατε με το τροπο σας,παρα πολυ... beer2 
Ξερετε οτι ασχετα εαν τα μηνυματα μου στο φορουμ ειναι λιγα,πραγμα το οποιο συμβαινει επειδη και οι γνωσεις μου ειναι λιγες, 697328 η παρουσια μου εδω,ειναι αντιστροφως αναλογη.Ειμαι μαζι σας καθημερινα, και διαβαζω τα περισσοτερα απο αυτα που γραφετε.Χαιρομαι λοιπον που εστω και ετσι,συμμετεχω σε μια τοσο αξιολογη παρεα οπως αυτη του  Sat Nav 

Σας ευχαριστω πολυ ολους!! beer2
Maggellanos
Member
Member

Δημοσίευση από PAVL-2 Τρι 17 Ιουν 2014 - 15:51

Καλές διαδρομές Δημήτρη .SBObouncing2 
Μου άρεσε που σου ειπαν οτι έγραψαν ξανα τον κώδικα . SFuntornado 
PAVL-2
PAVL-2
Leading Member
Leading Member

Άντρας Τόπος : Οπου με καλέσει η πατρίδα .
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2784

Δημοσίευση από panoshm Τρι 17 Ιουν 2014 - 16:41

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν..... cheers 

Η περίπτωσή σου ήταν πολύ ιδιόμορφη και άξια παρακολούθησης, χαίρομαι ιδιαίτερα που υπήρξε λύση τελικώς...

Πάμε να "γράψουμε κανένα κώδικα" τώρα.... 697328  697328
panoshm
panoshm
Moderator
Moderator

Άντρας Ηλικία : 48
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2923

Δημοσίευση από Santosan Τρι 17 Ιουν 2014 - 18:55

Μπραβο Δημητρη, καλοριζικη η καινουργια συσκευη !!!
Santosan
Santosan
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από ZAFIR Τρι 17 Ιουν 2014 - 19:22

cheers  riding riding 
πολλές και ασφαλείς πλοηγήσεις εύχομαι με το καινούργιο μηχανάκι!!!
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!
ZAFIR
ZAFIR
Expert Member
Expert Member

Άντρας Ηλικία : 54
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1934

Δημοσίευση από Maggellanos Τρι 17 Ιουν 2014 - 22:33